Nikola Richterová Iné športy

Dominika Cibulková vám dovolí nazrieť do svojho súkromia. Výstavu umiestnila do Eurovei

Ku exemplárom sa dostane každý jeden záujemca zdarma. Slovenská tenistka ukazuje svoje súkromie dosť podrobne, návštevníci majú možnosť spoznať život športovkyne od útleho detstva. Umiestnené tu sú Dominikine bábiky,výsledky zo základnej školy, ako aj úspechy z Australian Open, či ďalších turnajov.

Ilustračný obrázok k článku Dominika Cibulková vám dovolí nazrieť do svojho súkromia. Výstavu umiestnila do Eurovei
Zdroj: Dnes24.sk

Výstava je pre fanúšikov sprístupnená v bratislavskom obchodnom centre Eurovea. Nachádza sa pri vstupe do kina na 1. poschodí v priestore Eurovea Expo. Otvorená je každý deň od 11.00 do 19.00 hod.

„Moji drahí priatelia a fanúšikovia, práve oddnes je pre vás pripravená moja výstava My first, my best, my everything, ktorá je o mne, o mojich úspechoch a veciach, ktoré ma sprevádzajú od detstva až po dnešok.“ pozýva na svoju výstavu Dominika Cibulková prostredníctvom svojej facebookovej stránky.

Slovenská tenistka patrí medzi tých športovcov, ktorí si priazeň svojich fanúšikov vážia. „Je to moje malé poďakovanie za vašu podporu a energiu, ktorú mi denne posielate.“ dodala prostredníctvom sociálnej siete.

Výstava ukazuje Dominikin život veľmi podrobne s množstvom fotiek. Stretnúť sa tu môžete s jej bábikami, rozvrhom, či žiackou knižkou zo základnej školy, pamätníčkom, ale aj prvými diplomami z tenisu, či neskoršími veľkými úspechmi, akým bolo napríklad aj minuloročné finále na grandslamovom turnaji v austrálskom Melbourne.

Návštevníci môžu výstavu navštíviť až do 28.2.2015.

Výstava Dominiky Cibulkovej v obchodnom centre Eurovea
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM