Nina Táborská Samospráva

Dobré správy pre Ružinovčanov: Mestská časť pokračuje v obnove ciest a chodníkov. Tieto ulice vynovia

Ružinovské miestne zastupiteľstvo vyčlenilo 575-tisíc eur na tohtoročnú opravu povrchov ciest aj chodníkov. Ide o výmenu celej asfaltovej vrstvy, nielen výtlkov po zime. Kvalitnejšie chodníky tak budú napríklad okolo veľkého parku na Ostredkoch.

Ilustračný obrázok k článku Dobré správy pre Ružinovčanov: Mestská časť pokračuje v obnove ciest a chodníkov. Tieto ulice vynovia
Zdroj: Dnes24.sk

Nový povrch na štyroch cestách a piatich chodníkoch. Taký je plán mestskej časti Ružinov v roku 2015. Podľa ružinovskej hovorkyne Miroslavy Štrosovej nový povrch vozovky dostane Pažítková, Astrová, Liptovská a Oravská ulica. Vynovené chodníky budú na Bachovej a Liptovskej ulici, takisto na Ostredkovej a Drieňovej, ktoré vedú okolo veľkého parku na Ostredkoch.

„Za uplynulé štyri roky sme vymenili povrch na 27 cestách a 12 chodníkoch za viac ako milión eur z ružinovského rozpočtu aj zo zdrojov súkromných firiem. Takúto investíciu Ružinovčania oceňujú, preto som rád, že v tomto tento trende chce pokračovať aj nové miestne zastupiteľstvo,“ vyjadril sa starosta Ružinova Dušan Pekár. Dodávateľa rekonštrukčných prác ružinovská samospráva vyberie formou verejného obstarávania.

Foto: MČ Ružinov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM