Tlačové správy

Do mediálnej skupiny internet.sk pribudol technologický webový portál Fony.sk

Webový magazín Fony.sk, ktorý už skoro 10 rokov informuje predovšetkým o mobilných telefónoch, rozšíril od marca 2016 portfólio mediálnej skupiny internet.sk. Internet.sk si od najnovšej akvizície sľubuje najmä prienik do segmentu technologických webov a avizuje posilnenie Fony.sk aj o ďalšie témy.

Ilustračný obrázok k článku Do mediálnej skupiny internet.sk pribudol technologický webový portál Fony.sk
Zdroj: Dnes24.sk

Webový magazín Fony.sk s mesačnou návštevnosťou viac ako 160-tisíc unikátnych návštevníkov posilnil v týchto dňoch internet.sk, ktorý je podľa AIMonitora 7. najväčšou mediálnou skupinou na slovenskom internete. Členmi mediálneho domu sú už dlhšie weby rodinka.sk, ephoto.sk, zdravie.sk, sport7.sk a sieť regionálnych spravodajských webov dnes24.sk.

„Fony.sk dopĺňa a rozširuje naše portfólio o oblasť moderných technológií. Už dnes vidíme veľké synergie ako v spoločnom obchodnom zastúpení, tak aj v oblasti obsahu. Fony.sk je renomovaný portál a kvalitnou čitateľskou základňou. Medzi naše plány patrí aj rozšírenie záberu redakcie o ďalšie témy týkajúce sa moderných informačno-komunikačných technológií,“ uviedol po podpise akvizičnej zmluvy riaditeľ internet.sk, a. s., Vladimír Marhefka.

„Budeme naďalej uprednostňovať nezávislosť a kvalitu pred kvantitou. Čitatelia sa tiež môžu spoľahnúť, že zachováme prehľadnosť jedného z najbohatších technologických webov na slovenskom trhu,“ zdôraznil šéfredaktor Fony.sk Richard Hombauer.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: internet.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM