Rôzne Správy

Do Dubaja sa bude z Bratislavy lietať častejšie. V ponuke sú aj akciové ceny leteniek

Spoločnosť flydubai, ktorá lieta z Bratislavy do Dubaja, zvýši počet letov z troch na štyri týždenne. Zároveň spustila akciu „Spolucestujúci letí zadarmo“.

Ilustračný obrázok k článku Do Dubaja sa bude z Bratislavy lietať častejšie. V ponuke sú aj akciové ceny leteniek
5
Galéria
Zdroj: Letisko M. R. Štefánika

Ak patríte k vášnivým cestovateľom alebo túžite po dovolenke v exotickej krajine, máme pre vás dobré správy. Od novembra pribudne na bratislavskom letisku ďalší spoj na trase Bratislava-Dubaj. Navyše už dnes môžete v rámci tohto leteckého spojenia využiť rôzne akcie.

V súčasnosti sa lieta z Letiska M. R. Štefánika do Dubaja a spiatočne každý utorok, piatok a sobotu. „Od 21. novembra 2018 spoločnosť flydubai zvýši počet letov na štyri týždenne. Okrem pravidelných frekvencií letov budete môcť využiť aj lety v stredu,“ informuje bratislavské letisko na webovej stránke.

Letenka zadarmo

Spoločnosť, ktorá prevádzkuje lety z Bratislavy do Dubaja, zároveň spustila akciu „Spolucestujúci letí zadarmo“. „Pri rezervácii spiatočnej letenky v biznis triede z Bratislavy do Dubaja letí spolucestujúci zadarmo, zaplatí len dane a príplatky,“ uvádza letisko. Ponuka platí pri rezervácii leteniek do 10. mája 2018. Výhodné letenky v rámci akcie „Spolucestujúci letí zadarmo“ sa viažu na lety od 5. apríla do 10. decembra 2018.

Momentálne môžete využiť akciové ceny leteniek aj pre lety v ekonomickej triede. Ak si do 2. apríla zarezervujete spiatočnú letenku pre lety od 7. mája do 10. júna 2018, bude vás stáť len 290 eur. Letenky si možno rezervovať na www.flydubai.com, pričom zľavu 5 % na letenky získa každý cestujúci, ktorý sa zaregistruje na webstránke dopravcu do konta OPEN.

Dubaj
5
Galéria
Zdroj: pixabay.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM