Rôzne Správy

Do Bratislavy smerujú nablýskané fára. Autosalón prinesie množstvo premiér i zábavy

Tisícky automobilových nadšencov sa po roku opäť stretnú v bratislavskej Inchebe, aby sa pokochali novinkami zo sveta áut. A znovu sa majú na čo tešiť!

Ilustračný obrázok k článku Do Bratislavy smerujú nablýskané fára. Autosalón prinesie množstvo premiér i zábavy
9
Galéria
Zdroj: TASR

Najprestížnejšia automobilová udalosť roka nielen na Slovensku, ale aj v strednej Európe, je opäť tu! Výstavisko Incheba sa v dňoch 24. až 29. apríla premení na raj pre všetkých milovníkov áut.

Skvelá prehliadka automobilov

Na jednej z najobľúbenejších výstav na Slovensku, ktorá každoročne priláka tisícky návštevníkov, môžete pod jednou strechou obdivovať nablýskané autá najrôznejších značiek a všetkých druhov – cez hatchbacky, SUV, offroady, sedany, limuzíny až po kabriolety.

Obľúbený bratislavský Autosalón predstaví aj tento rok množstvo výstavných premiér, ktoré boli len nedávno odhalené na autosalóne v Ženeve. Okrem toho sa môžete tešiť aj na jednu exkluzívnu lahôdku, ktorá je zatiaľ zahalená rúškom tajomstva.

Sprievodný program

Autosalón, to nie je len klasická prehliadka automobilov, ale aj šesť dní zábavy a bohatého sprievodného programu. Návštevníkov čaká simulátor prevrátenia vozidla či nárazu, kuriérsky test úžitkových vozidiel i obľúbené otvorenie tuningovej sezóny. Taktiež si budú môcť vyskúšať, ako sa správajú jednotlivé vozidlá na ceste počas testovacích jázd.

Ani tento rok nebude chýbať Detský Mini Autosalón, kde si môžu malí fanúšikov áut otestovať svoje šoférske zručnosti, alebo sa pokochať miniatúrami reálnych modelov.

utorok až nedeľa, 24. – 29. apríla (pre verejnosť od 25. 4.) / od 9:00 do 19:00 hod., v nedeľu do 18:00 hod. / Incheba / vstupné 8 eur, zľavnené 6 eur (v sobotu 10eur/8 eur)

Autosalón Bratislava 2017
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM