Michaela Katonová Rôzne

Deti sa môžu vďaka centrám voľného času premeniť na námorníkov či hercov

Napriek tomu, že je koniec februára, centrá voľného času, ktorých zriaďovateľom je hlavné mesto, majú už letné aktivity pre deti pripravené. Žiaci si môžu vybrať aj výlety po Slovensku či susednom Rakúsku alebo športové, tanečné a tvorivé činnosti.

Ilustračný obrázok k článku Deti sa môžu vďaka centrám voľného času premeniť na námorníkov či hercov
Foto: Rastislav Búgel

Centrá voľného času poskytujú záujmovú činnosť nielen počas školského roka, ale aj cez prázdniny. V prípade záujmu je potrebné prihlásiť sa priamo v jednotlivých centrách voľného času alebo na kontaktných adresách.

Múzeum voskových figurín alebo návšteva na farme?

Letné činnosti v CVČ Kulíškova sú zamerané na turisticko-poznávacie výlety na Slovensku a v susednom Rakúsku. Deti tak môžu vidieť známe kultúrne lokality ako hrady či múzeá. Medzi nimi aj hrad Devín, hrad Hainburg, hrad Belvedér či známe múzeum Madame Tussauds.

CVČ Štefánikova ponúka pre deti zážitkové leto, ktoré prinesie veľa dobrodružstva. Centrum má k dispozícii športové i počítačové aktivity, návštevu zvierat na farme aj zážitkové herectvo.

Niečo pre malých námorníkov

Deti si môžu v centre voľného času Gessayova užiť týždennú turistiku v Javorníkoch. Tábor mini zoo ich podučí v starostlivosti o zvieratá a s Túlavými topánkami spoznajú históriu Bratislavy.

Centrum voľného času Pekníkova ponúka plavecký výcvik v rekreačnej oblasti Čertov (Lazy pod Makytou). Deti si môžu takisto užiť cestovateľský tábor, v ktorom je zahrnutá aj plavba loďou či Tábor Papagáj. Jeho súčasťou je člnkovanie alebo hľadanie pokladu.

Prečítajte si tiež: Posledný víkend jarných prázdnin ponúka množstvo aktivít v bratislavskom regióne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM