KAW Rôzne Správy

Pozostatky pyrotechniky VŠADE naokolo: Oslavy Nového roka zanechali OTRASNÝ neporiadok

Hoci v Bratislave je používanie pyrotechniky zakázané, v praxi to na Silvestra vôbec vidieť nebolo. Stovky ohňostrojov zanechali obrovské množstvo odpadu.

Ilustračný obrázok k článku Pozostatky pyrotechniky VŠADE naokolo: Oslavy Nového roka zanechali OTRASNÝ neporiadok
5
Galéria

Iba v jednej mestskej časti nazbierali pracovníci Verejno-prospešných služieb Ružinov množstvo odpadu, ktoré tam zanechali veselo sa zabávajúci ľudia na Silvestra či počas prvých minút Nového roka.

Pracovníci spomínanej organizácie, ktorá zabezpečuje verejnoprospešné služby v rámci mestskej časti Ružinov, si vyhrnuli rukávy hneď 1. januára.

Málokto si vie predstaviť po oslavách nového roka vstať a nachodiť nie málo kilometrov s jediným cieľom, vyčistiť ulice od odpadkov. Malá skupinka našich zamestnancov to však zvládla a úplne vyzbierali odpad na sídliskách Ostredky a Pošeň. Trávniky, Štrkovec a Trnávku sa podarilo vyčistiť čiastočne, Nivy a Ružovú dolinu vo väčšej miere,“ píše Ružinovský podnik na sociálnej sieti.

Za jeden deň ani nemali šancu stihnúť vyzbierať všetok odpad. Len v časti Ružinova Pošeň totiž naplnili až 12 veľkých vriec odpadu z pyrotechniky.

„Nie je reálne stihnúť všetko za jeden deň, takúto ambíciu sme ani nemali. Našu prácu na najviac exponovaných miestach však vidieť a v pondelok pokračujeme,“ dodáva Ružinovský podnik.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Neporiadok po oslavách nového roka
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM