Aktualizované Krimi

Démon zo zastávok v hlavnom meste: Nafetovaný muž obťažoval ľudí, ale NIKTO ho nenahlásil!

Muž sa mal správať neprístojne po inhalovaní toluénu. Lenže, na svetlo sveta vyšla jedna zásadná vec!

Ilustračný obrázok k článku Démon zo zastávok v hlavnom meste: Nafetovaný muž obťažoval ľudí, ale NIKTO ho nenahlásil!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia vypátrala 35-ročného muža, ktorý mal v Bratislave obťažovať ľudí pod vplyvom omamných látok. Vypovedať už bol aj na policajnom oddelení. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Démon z MHD

Na sociálnych sieťach sme začiatkom tohto týždňa zaregistrovali informáciu o neznámom mužovi, ktorý obťažuje ľudí v blízkosti zastávok mestskej hromadnej dopravy (MHD), ako aj v dopravných prostriedkoch MHD pod vplyvom omamných látok,“ uviedol Szeiff.

Lenže, ako informuje portál čas.sk, nikto „démona“ neohlásil polícii. „Polícia však muža začala riešiť len na základe príspevkov na sociálnych sieťach. Nikto z obťažovaných totiž o tomto nebezpečnom chlapíkovi neupovedomil políciu,“ píše spomínaný web.

Policajti v rámci objasňovania protiprávneho konania vykonali viacero výsluchov obetí. Podľa jedného zo svedkov sa muž po inhalovaní toluénu mal správať agresívne. „Prípadom sa aj naďalej intenzívne zaoberáme a v tejto veci vykonávame všetky potrebné úkony s cieľom jej náležitého objasnenia,“ doplnil hovorca s tým, že vec je v súčasnosti realizovaná ako priestupok.

Polícia apeluje na ľudí, aby ju v prípade, ak sú svedkami alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, kontaktovali na bezplatnom čísle 158. „Včasným oznámením a prijatím informácie o protiprávnom konaní sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania jeho páchateľa a samotného objasnenia takéhoto skutku,“ podotkol Szeiff.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM