Ľubomír Hudačko Rôzne

Ďalšie obmedzenia v Bratislave: Pozrite si, čo v Petržalke a v Starom Meste odkloní dopravu!

V bratislavskej Petržalke a v Starom Meste čakajú na vodičov dopravné obmedzenia. Pre opravy ciest v najväčšej mestskej časti čiastočne uzavrú tri miestne komunikácie druhej triedy, v Starom Meste dve. Pozrite si preto podrobnosti, aby ste predišli zdržaniu.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie obmedzenia v Bratislave: Pozrite si, čo v Petržalke a v Starom Meste odkloní dopravu!
Zdroj: TASR

Stane sa tak už od piatka 1. augusta. Informovala Martina Halušková z referátu mediálnej komunikácie hlavného mesta.

V Petržalke uzavrú komunikáciu na Mamateyovej ulici v okolí zastávok mestskej hromadnej dopravy Ovsištské námestie v oboch smeroch, taktiež na Lietavskej ulici v okolí zastávok Budatínska obojsmerne a aj na Vyšehradskej v okolí konečnej zastávky MHD.

V Starom Meste vodičov čakajú obmedzenia na Mlynských nivách v 120-metrovom úseku pravého jazdného pruhu od Karadžičovej ulice po Ulicu 29. augusta smerom na Dunajskú. „Taktiež na Karadžičovej ulici v 55-metrovom úseku pravého jazdného pruhu v úseku od Bazovej ulice po Záhradnícku smerom na Legionársku,“ doplnila Halušková.

Pri všetkých troch petržalských uzávierkach budú obmedzenia trvať od piatka od 07.00 h do nedele 31. augusta do 20.00 h. Komunikácia Mlynské nivy bude čiastočne uzatvorená od piatka do nedele 3. augusta a Karadžičova ulica zase od pondelka 4. augusta do nedele 10. augusta.

foto: liustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM