Tlačové správy

Cyklistov z BSA cycling čakajú zajtra namáhavé preteky Okolo Rakúska!

Cyklistickí nadšenci z tímu BSA cycling patria medzi šťastlivcov, ktorí sa prihlásili do Fondu pre budúcnosť športu a získali štedrý grant. Ten sa im v tomto období padol maximálne vhod. Už zajtra totiž štartujú na trojdňových pretekoch Okolo Rakúska, kde zabojujú o pódiové umiestnenie.

Ilustračný obrázok k článku Cyklistov z BSA cycling čakajú zajtra namáhavé preteky Okolo Rakúska!
Zdroj: Niké

Za cyklistov hovorila členka organizačného tímu Monika Hurbanová, ktorá uviedla, že pretekári sa majú pred samotným podujatím veľmi dobre.

„Posledný týždeň pred štartom mali chalani viac-menej pokojný režim. Už sa nesnažili ísť nejaké divoké objemy alebo rýchlosti, ale v podstate sa len tak dolaďovali. Z môjho organizačného pohľadu sa ich snažíme dostať do kľudu, aby už nemuseli absolútne nič riešiť,“ povedala Monika a prezradila, že cyklisti s tímom cestujú do Rakúska deň pred pretekmi, aby mali aj nejaký čas s oboznámením sa aspoň časti trate. Štartovať budú zajtra po siedmej hodine večer. „Tímov nie je veľa, ale čo sme si všimli, tak z tých desiatich sa dva z nich zdajú byť veľmi silné. Tak uvidíme,“ dodala.

Pôjdu deň/noc

Monika uviedla, že pretekári pôjdu dokopy tri celé dni. „Spravili sme taktiku rozloženia síl, rozdelili sme ich do dvoch skupín, ktoré sa budú striedať v daných časových intervaloch. Stanú sa z nich dvojičky a jeden pár bude mať priestor na regeneráciu. Budeme mať k dispozícii aj elektrické masážne nohavice.“

Grant im uľahčil účasť na pretekoch

Porotu z Fondu pre budúcnosť športu zaujalo skvelé video, ktoré cyklisti z BSA cycling poslali. Vďaka tomu sa im podarilo získať grant, s ktorým uhradili účasť na pretekoch v Rakúsku, či zaplatili ubytovanie alebo výrobu parádnych dresoch. Tie zdobí logo Fondu pre budúcnosť športu.

ZAPOJTE SA DO FONDU PRE BUDÚCNOSŤ ŠPORTU AJ VY!

Ak aj vy patríte medzi odhodlaných športovcov, ktorí majú svoje sny, neváhajte a zapojte sa alebo zdieľajte možnosť získania štedrého grantu z Fondu pre budúcnosť športu od Niké. Stačí zaslať krátke video so štipkou originality na stránku https://nikefondsportu.sk. Možno sa práve vy alebo vaši známi stanete ďalšími odmenenými, ktorí majú našliapnuté stať sa nasledovníkmi svojich športových idolov. Veľa šťastia!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Niké
Zdroj: Niké
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM