Tomáš Stupavský Samospráva

ČUNOVO: Starostka chce zlepšiť vybavenosť materskej a základnej školy

Komunálne voľby sa už skončili a zvolení starostovia sa pomaly pripravujú na štyri roky práce v prospech svojej mestskej časti. Redakcia Bratislava24.sk oslovila každého z nich a získala ich krátke úvodné vyjadrenie k novým začiatkom na úrade.

Ilustračný obrázok k článku ČUNOVO: Starostka chce zlepšiť vybavenosť materskej a základnej školy
Zdroj: TASR

V novom funkčnom období má staronová starostka Čunova Gabriela Ferenčáková v pláne kontinuálne pokračovať v už rozbehnutých aktivitách, predovšetkým riešiť občiansku vybavenosť ako napríklad materskú a základnú školu, zabezpečenie zdravotnej služby a ďalšie, preto považuje nadchádzajúce obdobie pre samosprávu za mimoriadne náročné.

Spolupráca starostu a poslancov musí byť podľa jej názoru založená predovšetkým na vzájomnej komunikácii a korektnosti tak, aby v konečnom dôsledku naše spoločné úsilie bolo prospešné pre všetkých obyvateľov Čunova.

Ustanovujúce zasadnutie miestneho zastupiteľstva je naplánované na 15.12.2014 o 17­.00 hod, práve vtedy noví členovia zložia svoj sľub.

Gabriela Ferenčáková s podporou (Most-Híd, Sieť, SDKÚ-DS, SZ, SaS, OKS, KDH), obhájila post starostky a dostala od obyvateľov Čuňova celkovo 388 hlasov. Na druhé miesto odsunula Alžbetu Broszovú (NF), ktorá mala o približne 140 hlasov menej.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM