Adriana Banásová Rôzne

Čo vás čaká v meste tento týždeň? Ochutnajte z našej ponuky podujatí...

Nový týždeň so sebou opäť prináša nové výzvy - a to nezostať večer sedieť doma, ale vyraziť do mesta. Naša metropola predsa ponúka široké spektrum možností, ako sa zabaviť. Ak neviete, kam sa vydať, nechajte si poradiť napríklad aj od nás.

Ilustračný obrázok k článku Čo vás čaká v meste tento týždeň? Ochutnajte z našej ponuky podujatí...
Zdroj: Dnes24.sk

Cestovateľské BUBO premietanie: Kanada

Východ Kanady, ale aj nádherná príroda na západe, mestá či najkrajšie národné parky. Zákutia Skalistých hôr, smaragdové jazerá, zasnežené kopce. Medvede a lososy, ale aj výborné ľadové víno. Niagarské vodopády a Toronto, Montreal, Ottawa, Quebec , Vancouver, Calgary, Banff, Jasper. To všetko a ešte omnoho viac si môžete pozrieť na premietaní Jirka Jobánka.

pondelok/12.10./ 18:30/ Rivers club

Triango

Náročnejší poslucháč a zároveň milovník klasickej hudby si príde na svoje v utorok na Bratislavskom hrade počas koncertu vášnivých argentínskych rytmov či komornej podoby Breinerových Slovenských tancov. Živelný prístup k hudbe, láska k improvizácii, snaha o prienik žánrov a kultúr, také je podľa Petra Breinera Triango. Úspešné zoskupenie, v ktorom okrem známeho klaviristu a skladateľa pôsobia aj huslista Stano Palúch a akordeonista Boris Lenko sa v októbri predstaví v rámci cyklu Bratislava Goes Classical.

utorok/ 13.10./19:00/Bra­tislavský hrad/ vstupné – v predpredaji 15 eur, na mieste 20 eur

Fashion LIVE! Talk vol.5

Témou piateho Fashion LIVE! talku bude branding vo fashion. Príďte si vypočuť názory na „značkovosti“ oblečenia.

streda/ 14.10./ 18:00/ SNG/ vstup voľný

Čistič

V najnovšom filme slovenského režiséra Petra Bebjaka sa ocitneme vo svete Tomáša, ktorého osamelý život tvorí striktné opakovanie rovnakých činností. Ako pracovník pohrebnej služby sa živí čistením miest, na ktorých skonali ľudia alebo domáce zvieratá.

štvrtok/15.10./ premietanie od 16:30

Festival KlezMORE Bratislava

Festival KlezMORE Vienna patrí medzi európske top festivaly židovskej kultúry. Doteraz na ňom vystúpili najväčšie esá židovskej hudby. V piatok sa verejnosti predstavia Pressburger Klezmer Band.

piatok/16.10./19:30/ MDPOH/ vstupné 8 eur, na mieste 10 eur

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM