Alexandra Húsková Rôzne

Čo prinesie Bratislavčanom rok 2016? Na predpoveď sme sa opýtali uznávaného jasnovidca Jozefa Bukaia

Ako vidí tento rok jasnovidec? Jozef Bukai v predpovedi pre Bratislava24.sk hovorí o Hlavnej stanici, uprednostnení cestovania mestskou hromadnou dopravou, ale aj o treniciach v mestskom zastupiteľstve. Ste zvedaví, čo hrozí Bratislave? Pozrite si viac v článku.

Ilustračný obrázok k článku Čo prinesie Bratislavčanom rok 2016? Na predpoveď sme sa opýtali uznávaného jasnovidca Jozefa Bukaia
Zdroj: Dnes24.sk

Vidím, že Hlavná stanica bude preplnená ľuďmi, najmä mládežou. Cítim na tom mieste teplo, leto, čosi ako v 70-tych rokoch deti kvetov. Nedokážem to vysvetliť.

Vidím však i výbuch, ktorý pár nevinných ľudí zraní. Ale vďaka Bohu, nebude to žiadna katastrofa.

Potom sa mi objavujú dizajnérske vystavovania vo vzduchu, ako by viseli práce (diela) umelcov na vysokých stĺpoch. Bude to, ako naši českí bratia hovoria – „hezká podívaná“.

Bratislava sa zapojí aj do kampane ohľadom ekológie, čistoty a podobne, ale táto iniciatíva neskončí veľmi priaznivo.

Tento rok aj isté udalosti neskutočne spoja Bratislavčanov. Bude z nich (z nás) jeden súdržný celok. Niečo ako v roku 1989, ale v menších intenciách samozrejme.

Ľudia budú menej cestovať autami a bude sa viac využívať mestská hromadná doprava.

Mnohí Staromešťania si tento rok môžu s radosťou zakričať „Sláva!“. Ide najmä o tých Staromešťanov, ktorí bývajú v reštituovaných budovách.

Starostu Starého Mesta čaká menší škandál, ktorý sa však chytro uprace pod koberec. V mestskom zastupiteľstve cítim vydieranie, ale takým spôsobom, ktorý je na hrane zákona! Zrejme asi poslanec poslanca. Niekto drží niekoho v hrsti.

Ale tak, či onak, zlý rok to vďaka Pánu Bohu nebude. Bratislavčania dostanú k nohám v tomto roku veľa šťastia. No dajte pozor neprekročte ho! A dbajte na to, aby ste ho nepošliapali! Naučte sa s ním ruka v ruke po uliciach našej Bratislavy prechádzať ako pár. :)

Jasnovidec Jozef Bukai

Jozef Bukai je jasnovidec a liečiteľ. Zaoberá sa aj alternatívnou medicínou, univerzálnou energiou, liečením pomocou blahodárnej majstrovskej energie Reiki.

„Vnútorným zrakom vidím dokonca aj minulosť človeka, ktorý ma požiada o službu,“ vraví Jozef Bukai, úspešný jasnovidec, veštec, numerológ a liečiteľ, ktorý sa už v pätnástich rokoch priúčal jasnovidectvu v Indii.

Používa guľu, občas aj karty (anielske či cigánske), kyvadlo a tvrdí, že o človeku veľa prezrádza jeho aura. Jasnovidecké schopnosti v sebe objavil v ôsmich rokoch a už vtedy úspešne veštil učiteľom. Po príchode do Bratislavy ho začali navštevovať známi ľudia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM