Adriana Banásová Rôzne

Čo nás v Bratislave čaká tento týždeň? Pozrite si prehľad tých najzaujímavejších podujatí

Nechcete po práci či študijných povinnostiach zostať sedieť doma? Poradíme vám. Prezrite si prehľad akcií, ktoré sa v našom hlavnom meste konajú už od dnešného dňa.

Ilustračný obrázok k článku Čo nás v Bratislave čaká tento týždeň? Pozrite si prehľad tých najzaujímavejších podujatí
Zdroj: TASR

Festival Nová dráma

11. ročník medzinárodného divadelného festivalu prinesie opäť množstvo dramatických hier a chýba´t nebude ani pestrý sprievodný program. Počas festivalu sa medzi sebou popasuje 11 nominovaných inscenácií, ktoré budú prebiehať vo viacerých bratislavských divadelných a iných priestoroch.

Celý program a všetky potrebné informácie o podujatí nájdete TU

10.5 – 15.5

gauč: Dnes sa mi nechce nič!

Verejná diskusia o aktuálnych témach zo psychológie a spoločnosti sa bude zaoberať tým, čo robiť, keď nás počas povinností chytí nechuť do učenia či prokrastinácia. Hosťkami budú odborníčky z oblasti psychológie a dobrovoľníci internetovej poradne IPčko.sk.

11.5. /18:00/ KC Dunaj

Médiá v súčasnosti

Ak vás zaujímajú médiá a to, či je im dovolené všetko a či nám hrozí tyrania z ich strany, tak si nenechjte ujsť diskusiu s prof. Tomaszom Goban-Klasom, poľským sociológom, odborníkom na médiá, akademickým učiteľom a profesorom humanistických vied, o slobode médií v súčasnosti.

11.5. /17:00/ Poľský inštitút/

Comedy Talk Show F(l)óór

Aj tento mesiac sa v utorok uskutoční komediálna talk show Michaela Szatmaryho. Hosťami večera budú Iveta Radičová, Richard Stanke, Jano Gordulič, hudobný program si pripravili Lucia Lužinská a Boris Čellár.

12.5. / 20:00 / Urban House / vstupné 10e

Multiplace 2015

Už tento týždeň začína medzinárodný festival sieťovej kultúry, zameraný na umenie, kreativitu a technológie. Štrnásty ročník sa okrem iných európskych miest uskutoční aj v Bratislave. Podujatie bude prebiehať na viacerých miestach Bratislavy.

Celý program festivalu si môžete pozrieť TU

12.5. / 20:00 / A4 / vstupné 8 a 6e

Noc literatúry Bratislava 2015

Pre tých, ktorí majú radi diela európskych autorov a dokonca na netradičných s literatúrou bežne nespájaných miestach, je aj tento rok pripravená Noc literatúry. Čítať budú herci alebo významné osobnosti a spolu s návštevníkmi sa budú medzi jednotlivými „stanovišťami“ presúvať v 15-minútových intervaloch.

13.5. / 18:00 / vstup voľný

Eco Village 2015

Obľubujete eko a biokozmetiku, jedlo, bio hamburgery a ručne robené šperky či doplnky? To všetko a ešte omnoho viac môžete nájsť na druhom ročníku podujatia Eco Village, ktoré je zamerané na rozšírenie povedomia o dôležitosti ekologického prístupu k životu v mestskom prostredí.

14.5. – 15.5. / 10:00– 18:00 (v piatok do 16:00) / Parkovisko oproti vchodu do budovy BBC 1 Plus

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM