Rôzne

CHCETE vidieť Bratislavu z takmer 200-metrovej výšky? Máte JEDINEČNÚ príležitosť!

Také niečo ešte v Bratislave nebolo! Len pred pár minútami sa na sociálnych sieťach objavila informácia o dni otvorených dverí na prvom slovenskom mrakodrape!

Ilustračný obrázok k článku CHCETE vidieť Bratislavu z takmer 200-metrovej výšky? Máte JEDINEČNÚ príležitosť!
38
Galéria

Hlavné mesto sa už niekoľko týždňov pýši prvým slovenským mrakodrapom. Je ním Eurovea Tower, ktorý je 168 metrov vysokou vežou na Dunaji. Ponúka 45 poschodí, 1400 miest na parkovanie, 389 rezidencií, 45 luxusných rezidencií, 3 mezonety a obchodné priestory s viac ako 1000 metrov štvorcových.

Len nedávno sa pred mrakodrapom na promenáde pri najväčšom nákupnom centre Eurovea objavila moderná socha s motívom farebných gúľ, ktorá okamžite pritiahla davy turistov. To len dodalo modernému mrakodrapu na atraktivite.

Deň otvorených dvetí

Zažite Bratislavu z výšky! Tak znie slogan, ktorý sa objavil na Facebooku developerskej spoločnosti JTRE, ktorá stojí za stavbou mrakodrapu. „Uložte si termín 14. a 15. október, keď sa bude konať jedinečná udalosť – deň otvorených dverí na čerstvo dokončenom prvom slovenskom mrakodrape,“ píše sa na sociálnej sieti.

Ide o dni 14. a 15. október, ale má to však háčik! „Pozor! Pre vaše pohodlie a bezpečnosť je počet miest obmedzený, preto je potrebná rezervácia, ktorú spustíme už čoskoro,“ dodal developer.

Aj TIETO články stoja za prečítanie!

Farebná socha na promenáde Eurovea City
6
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM