Rôzne

Chcete kúpiť trolejbus? Nie je to nemožné, dopravný podnik odpredáva ojazdené vozidlá

Bratislavský dopravný podnik aktuálne ponúka na odpredaj 95 pojazdných i nepojazdných vozidiel. Úspešný bude ten, kto ponúkne najvyššiu cenu.

Ilustračný obrázok k článku Chcete kúpiť trolejbus? Nie je to nemožné, dopravný podnik odpredáva ojazdené vozidlá
Zdroj: Imhd

Ak patríte k milovníkom starých vozidiel a mali by ste záujem odkúpiť ojazdený autobus alebo trolejbus, teraz máte jedinečnú príležitosť. Bratislavský dopravný podnik aktuálne ponúka na odpredaj 95 pojazdných i nepojazdných vozidiel.

Pojazdné aj rozobraté

Pred pár dňami vyhlásil Dopravný podnik Bratislava obchodnú verejnú súťaž na odpredaj ojazdených vozidiel MHD. V ponuke takmer stovka autobusov a trolejbusov. Niektoré z dopravných prostriedkov sú ešte zachovalé a pojazdné, určitá časť už poslúži iba „na súčiastky“. V ponuke sú značky vozidiel SOR, Karosa, Ikarus, Solaris, ba dokonca aj Mercedes a ďalšie.

Súťaže prebehne prostredníctvom elektronickej aukcie. Prípadní záujemcovia sa môžu prihlásiť do 7. septembra 2018. Ponuky sa vyhodnotia pre každý dopravný prostriedok osobitne. DPB ho predá tomu, kto ponúkne najvyššiu kúpna cenu. Vozidlá si možno dopredu pozrieť v termínoch, ktoré záujemcovia o kúpu nájdu v súťažných podkladoch.

Autobusy a trolejbusy, ktoré sú na predaj, si môžete pozrieť TU.

Zdroj: imhd.sk

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM