Aktualizované Krimi

Čelná ZRÁŽKA dvoch áut v Bratislave: Na mieste je ZRANENÝ človek

Polícia aktuálne zasahuje na Rybničnej ulici v hlavnom meste.

Ilustračný obrázok k článku Čelná ZRÁŽKA dvoch áut v Bratislave: Na mieste je ZRANENÝ človek
Zdroj: Policajný zbor SR

Bratislavskí dopravní policajti v utorok (4. 1.) ráno zasahujú na Rybničnej ulici v bratislavskej mestskej časti Vajnory pri dopravnej nehode. Jedna osoba mala v dôsledku zrážky utrpieť zranenia. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Podľa doterajších informácií krátko pred 8.15 h došlo v tomto úseku k čelenej zrážke dvoch motorových vozidiel – Citroën C3 a Mercedes Vito,“ spresnila polícia.

Cesta je v tomto úseku aktuálne prejazdná, polícia však na mieste dokumentuje nehodu. „Vodičov vyzývame, aby na mieste zvýšili svoju opatrnosť,“ zdôraznila polícia.

Auto v protismere

Príčinou utorkovej nehody na Rybničnej ulici v Bratislave bolo pravdepodobne nevenovanie sa vedeniu vozidla jedným z účastníkov a následná jazda v protismere. Jednu osobu previezli s ľahkými zraneniami do nemocnice. Škodu na vozidlách odhadujú na 14-tisíc eur. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Vyšetrovaním presných príčin dopravnej nehody sa zaoberajú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave,“ doplnila polícia.

Ďalšie krimi správy z Bratislavy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM