Šport

Bratislavské letisko pre fanúšikov vypraví mimoriadne lety na Majstrovstvá Európy vo futbale

Ak sa chystáte podporiť slovenskú reprezentáciu, môžete odcestovať do Francúzska už 11. júna. Petardy a prskavky so sebou neberte.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavské letisko pre fanúšikov vypraví mimoriadne lety na Majstrovstvá Európy vo futbale
Zdroj: TASR

V súvislosti s blížiacimi sa Majstrovstvami Európy vo futbale 2016 vypravia letecké spoločnosti z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave spolu 17 charterových letov do Francúzska a z neho. Pri príležitosti majstrovstiev, teda v období od 6. júna do 10. júla 2016, je v súčasnosti v pláne 8 odletov z Letiska Bratislava do miest Bordeaux, Lyon, Lille, Clermont-Ferrand a 9 príletov z týchto miest.

Počet charterových letov sa v súvislosti od objednávok cestovných kancelárií môže ešte meniť. Fanúšikovia môžu zároveň využiť aj pravidelné letecké spojenie z bratislavského letiska do Paríža Beauvais spoločnosťou Ryanair, ktoré je k dispozícii 3× týždenne, vždy v utorok, štvrtok a v sobotu.

Odlet slovenskej futbalovej reprezentácie z Letiska Bratislava na Majstrovstvá Európy je naplánovaný na pondelok 6. júna 2016 o 14.00 h. Prvé odlety fanúšikov na futbalové majstrovstvá Európy sú v pláne 11. júna – do Bordeaux spoločnosťami Enter Air a České aerolínie. Charterové lety pre fanúšikov futbalu, vrátane reprezentácie, zabezpečia letecké spoločnosti Air Bucharest, Enter Air, Carpatair, Luxair, ČSA, Cityjet, resp. Air Lubo.

Fanúšikovia, ktorí by si chceli pribaliť akúkoľvek zábavnú pyrotechniku, nepochodia. Petardy a prskavky nie je možné previezť v príručnej, ani v podanej batožine.

Čítajte aj: Národný futbalový štadión by mali začať stavať v priebehu nasledujúcich týždňov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM