Rôzne

Bratislavčanov pobúrili veľké krabice na rôznych miestach mesta. Aký bude osud nevhodnej reklamy?

Ak ste dnes prechádzali Račianskym mýtom, či okolo Nemeckého kultúrneho domu v Rači, iste vašej pozornosti neušla veľkorozmerná krabica pripevnená k zemi.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavčanov pobúrili veľké krabice na rôznych miestach mesta. Aký bude osud nevhodnej reklamy?
Zdroj: Život v MČ BA-Nové Mesto

Na viacerých miestach Bratislavy ste dnes mohli zbadať veľkorozmerné krabice s reklamným nápisom nemenovanej firmy. Reklama bola umiestnená absolútne nevhodne a mestské časti o nej neboli informované.

Nevhodné pútače

Ak ste dnes prechádzali Račianskym mýtom, či okolo Nemeckého kultúrneho domu v Rači, iste vašej pozornosti neušli veľkorozmerné krabice pripevnená k zemi. Viacerí vodiči sa na sociálnej sieti dokonca sťažovali, že cez krabice nevidno poriadne prichádzajúce autá z vedľajších ulíc.

Nevhodná „krabicová“ reklama sa vyskytla v centre mesta aj pri Veľkom Draždiaku v Petržalke. Bratislava24.sk sa podarilo zistiť, že reklama je nelegálna a tí, ktorí ju na spomínané miesta umiestnili, nemajú povolenie od danej mestskej časti.

Zástupkyňa starostu Rače Lenka Antalová Plavuchová informovala, že problém už riešia a nevhodné pútače by mali byť čo najskôr odstránené.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM