Správy

Od piatka večera do pondelka rána bude výluka autobusov v Jarovciach

Dotknuté linky MHD budú pre toto obmedzenie presmerované na náhradné trasy. Do Jaroviec zabezpečí dopravca náhradnú dopravu.

Ilustračný obrázok k článku Od piatka večera do pondelka rána bude výluka autobusov v Jarovciach
Zdroj: TASR

V mestskej časti Jarovce bude od piatka 23:30 hod. do pondelka (11. 11.) 04:00 hod. výluka autobusov MHD. Obmedzenie súvisí s výstavbou diaľnice D4, keďže v tom čase je naplánovaná úplná uzávera cesty III/1020 Jarovce – Petržalka. Upozorňuje na to Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti.

Náhradné trasy

Dotknuté linky MHD budú pre toto obmedzenie presmerované na náhradné trasy. Do Jaroviec zabezpečí dopravca náhradnú dopravu.

„Autobusy 90, 91 a N91 nebudú premávať cez Jarovce. Ich trasa bude centrum – Petržalka – Rusovce – Čunovo. Neobslúžia zastávky Jarovce-záhrady, Strelnica, Píla, Jarovce, Sady, Kovácsova a Vývojová. Prestup na náhradnú dopravu bude možný na zastávke Gerulata,“ upozorňuje DPB.

Náhradný autobus X91 bude premávať po trase Železničná stanica Rusovce – Gerulata – Jarovce – Píla. Prestup na denné autobusy do centra Bratislavy bude možný na zastávke Gerulata. Nočný náhradný autobus NX91 Bude premávať po trase Petržalka Jasovská – Rusovce – Jarovce – Píla. Prestup na nočné autobusy do centra mesta bude možný na zastávke Jasovská. „Upozorňujeme, že zastávky Strelnica a Jarovce, záhrady nebudú obsluhované žiadnou linkou,“ podotkol DPB.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM