Tlačové správy

Bio je IN, chémia OUT: Doprajte svojmu telu len zdravie. TAKTO na to!

Žiadna kozmetika zázraky nerobí. To však neznamená, že musíte do svojho tela pchať najlacnejšie prípravky plné chémie. Svojmu telu by ste mali dopriať len to, čo nám ponúka sama príroda. Tieto mydlá vás snáď o tom presvedčia.

Ilustračný obrázok k článku Bio je IN, chémia OUT: Doprajte svojmu telu len zdravie. TAKTO na to!
Zdroj: Dnes24.sk

V prírode sa nachádza všetko to, čo naše telo potrebuje. Čarom a umením je však nájsť recept, ktoré ingrediencie a v akom pomere kombinovať, aby vznikol kvalitný prírodný výrobok nezaťažujúci organizmus. My sme sa o takých výrobkoch dopočuli. Presvedčte sa sami!

Spoločnosti TOPMYDLÁ sa v plnej miere podarilo vytvoriť priestor, v ktorom môžete bližšie spoznať silu prírodnej a liečivej kozmetiky. Pre zdravie a krásu pokožky je to tá pravá cesta, ako spojiť aromaterapeutický zážitok s blahodarnými účinkami týchto výrobkov.

My sme sa na ich výrobky trošku pozreli. Nájdete medzi nimi prírodné rastlinné mydlá, telové oleje, prípravky do kúpeľa. Keďže tu máme onedlho Vianoce, potešila nás aj možnosť kúpy darčekových balení pre naše mamy, sestry i kamarátky. A čo je najlepšie, produkty si môžete vybrať podľa ingrediencie, ktorú chcete, aby obsahoval.

Okrem toho, kúpou výrobkov pomáhate tým, ktorým osud nenadelil toľko šťastia. TOPMYDLÁ a darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk spojili sily na pomoc znevýhodneným rodinám. Kúpou akéhokoľvek výrobku môžete prispieť vždy na konkrétnu výzvu ĽudiaĽuďom.sk, v súčasnosti je to na rehabilitácie troch sestier, ktoré prišli o svojich rodičov pri škaredej autonehode. Prečítajte si ich príbeh i to, ako im pomôcť.

Ako sme spomenuli na začiatku, žiadna kozmetika veľké zázraky nerobí. Vždy však záleží na tom, aby ste sa o svoju pokožku starali s úctou.

Ale viac posúďte sami na: www.topmydla.sk. Dajte aj LIKE na facebookovej stránke

TOPmydlá
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM