Nina Táborská Samospráva

Bezplatná wi-fi zóna v Ružinove: V parku Andreja Hlinku budete môcť zadarmo surfovať po internete

Návštevníci zrekonštruovaného parku Andreja Hlinku v bratislavskom Ružinove budú môcť v oddychovej zóne využívať bezplatné wi-fi pripojenie.

Ilustračný obrázok k článku Bezplatná wi-fi zóna v Ružinove: V parku Andreja Hlinku budete môcť zadarmo surfovať po internete
Zdroj: TASR

„Sme radi, že sa nám podarilo naplniť náš zámer vrátiť do parku život a urobiť z neho obľúbené miesto stretávania sa Ružinovčanov,“ uviedol starosta Ružinova Dušan Pekár.

„Bezplatné internetové pripojenie by malo byť ďalším benefitom, ktorý chceme poskytnúť návštevníkom parku,“ dodal.

Podľa hovorkyne Ružinova Miroslavy Štrosovej sa v súčasnosti riešia technické detaily zriadenia wi-fi zóny. „Veríme, že v priebehu októbra by sa wi-fi zóna mohla stať realitou,“ spresnila Štrosová.

Počas leta zrekonštruovala mestská časť park Andreja Hlinku s podporou desiatich súkromných spoločností, ktoré pokryli tri štvrtiny z viac ako miliónovej investície na revitalizáciu.

Súčasťou zrenovovaného parku je veľká fontána, ktorá po niekoľkých rokoch opäť svieti. Pribudli nové chodníky, osvetlenie, pitné fontánky, lavičky či smetné koše. Obnovou prešla aj zeleň a betónové múriky.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM