Kultúra

Autokino na Zlatých pieskoch tento rok filmy premietať nebude

Filmotéka autokina na Zlatých pieskoch bola tvorená výlučne zo známych filmov. Žiaľ, tento rok filmy premietať nebude.

Ilustračný obrázok k článku Autokino na Zlatých pieskoch tento rok filmy premietať nebude
2
Galéria
Zdroj: Autokino Shopping Palace

Sezóna letných kín je tu! Včera si Bratislavčania pozreli na Kuchajde film Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný a už v piatok sa môžete tešiť na animovanú komédiu Grinch v Letnom kine Rača a animovanú komédiu Coco vo Vajnorskom open-air letnom kine.

Letné kino

Premietanie pod holým nebom si tento rok užijete aj v Areáli hier Radosť v Ružinove, v Líščom údolí v Karlovej Vsi, v Devínskej Novej Vsi, v Parku pod lipami vo Vajnoroch, pred DK Dúbravka, v priestore Berlinka v Esterházyho paláci, na Mičuríne, na Furdečke, v Parku oddychu v Senci, v Schaubmarovom mlyne v Pezinku aj v pezinskom amfiteátri.

Autokino na Zlatých pieskoch premietalo filmy pred nákupným centrom Shopping Palace Zlaté piesky. Filmotéka autokina bola tvorená výlučne zo známych filmov. Žiaľ, tento rok filmy premietať nebude.

„Do poslednej chvíle sme verili, že naše obľúbené Autokino Shopping Palace uskutočníme aj tento rok. Bohužiaľ, nastali určité komplikácie, ktoré sa nám už nepodarilo vyriešiť. Týmto sme nútení pre tento rok autokino odložiť,“ uvádzajú organizátori na sociálnej sieti. Prisľúbili ale, že urobia všetko pre to, aby ste sa mohli tešiť na sezónu 2020.

Autokino Shopping Palace
2
Galéria
Zdroj: Autokino Shopping Palace

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM