Správy

Aktivisti z OZ Triblavina budú blokádou protestovať za výstavbu kolektorov

OZ Triblavina zorganizovalo na utorok koordinovaný protest prechodom po priechode pre chodcov. Takýmto spôsobom chcú protestovať za výstavbu kolektorov.

Ilustračný obrázok k článku Aktivisti z OZ Triblavina budú blokádou protestovať za výstavbu kolektorov
7
Galéria
Zdroj: OZ Triblavina

Po prvej blokáde na vajnorskom priechode pokračujú aktivisti z OZ Triblavina v proteste za rozšírenie diaľnice D1 a križovatky Triblavina podľa pôvodných projektu so súbežnými kolektormi a dostavbu štvorprúdovej Seneckej cesty druhou blokádou.

Pokojný protest

V utorok 4. apríla o 16:00 hod. odštartuje pokojný protest, na ktorom budú prechádzaním cez prechod pre chodcov blokovať cestu, tentoraz spolu s obyvateľmi Ivanky pri Dunaji a Bernolákova, i okresov Senec a Pezinok. Prechádzať cez priechod pre chodcov sa bude pred UPS (bývalé hydinárske závody) na Seneckej ceste.

„Ideme protestovať proti katastrofálnej dopravnej situácii. Nakoľko kompetentní neustále ignorujú občanov a zdravý rozum v otázkach riešenia dopravy v našom regióne. Plánujeme koordinovaný protest prechodom po priechode pre chodcov. Pozývame všetkých občanov nespokojných s dopravou z okresu Pezinok, Senec a východu Bratislavy (Vajnory ,Rača), aby svojou účasťou vytvorili tlak na kompetentných na ministerstve dopravy a NDS. Prineste si prosím reflexné vesty a dobrú náladu,“ vyzývajú aktivisti.

Ako informuje stránka mestskej časti Vajnory, odvoz pre obyvateľov Vajnôr bude zabezpečený. Autobus pre Vajnorákov bude pristavený o 15. hodine pri miestnom úrade na Jačmennej ulici.

Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM