Rôzne Správy

A je po zábave! Obľúbené podniky Bratislavčanov ZATVORIA, môže za to veľká rekonštrukcia

Ak ste si zvykli vyraziť za zábavou či zaujímavými diskusiami do KC Dunaj či pokecať s priateľmi do Bohémy, zrejme budete sklamaní.

Ilustračný obrázok k článku A je po zábave! Obľúbené podniky Bratislavčanov ZATVORIA, môže za to veľká rekonštrukcia
12
Galéria
Zdroj: KC Dunaj

Obľúbené kluby Bratislavčanov sa zatvoria už onedlho. Je to nevyhnutné kvôli rozsiahlej rekonštrukcii budovy, kde sídlia – bývalého obchodného centra Dunaj. Informoval o tom Refresher.

KC Dunaj

Ak ste si teda zvykli vyraziť za zábavou do obľúbených a hojne navštevovaných klubov, budete ich musieť hľadať na inej adrese. KC Dunaj, Bohéma aj klub Wax by mali zavrieť svoje brány už 1. januára 2023.

Ako uvádza Refresher, majitelia KC Dunaj už dávnejšie otvorili aj podnik UniK na internáte Ľ. Štúra v Mlynskej doline, ktorý je nasledovníkom legendárneho Unic klubu a nový priestor chcú hľadať aj pre KC Dunaj.

Bohéma bar a Wax

V budove OC Dunaj má svoje miesto aj Bohéma bar, ktorý tiež bude musieť hľadať, kam po začatí rekonštrukcie presunie svoje pôsobisko.

Rovnaké problémy bude mať aj obľúbený hudobný klub Wax, ktorý vedie časť tímu známeho Subklubu. Ten zanikol kvôli výstavbe pod Bratislavským hradom.

Rekonštrukcia

Majiteľom oboch budov bývalého obchodného centra je spoločnosť CTPark Bratislava. Pôvodné plány s rekonštrukciou objektu boli, že na prvom až treťom nadzemnom podlaží majú byť umiestnené obchodné prevádzky, zvyšok mal byť vyčlenený pre kancelárie. Pribudnúť by malo aj nové schodisko a výťah.

V plánoch investora, ktoré spomenul Trend ešte v roku 2018, bola aj nadstavba novšej budovy Dunaja. Technické zázemie sa má premiestniť zo strechy do podzemných podlaží a na siedmom a pristavenom ôsmom podlaží by vznikli bytové jednotky.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM