Správy Samospráva

Zoberte deti na rozprávku do kina. Bezplatné premietanie pokračuje aj tento víkend

Už túto sobotu sa môžu ružinovskí rodičia a ich ratolesti tešiť na rozprávku o medveďovi Ernestovi a myške Celestíne.

O myške a medveďovi. To je rozprávka, ktorú si môžu v sobotu 24. júna o 16:00 hod. v Kine Nostalgia bezplatne pozrieť ružinovské rodiny s deťmi. Ružinovské detské kino začalo v apríli tohto roka a záujem oň stále stúpa.

Príbeh medveďa a myšky

„Po úspešnom projekte bezplatného premietania pre našich seniorov sme priniesli takúto možnosť aj rodinám s deťmi. V dnešnej dobe je potrebné, aby rodiny spolu trávili viac času a v Kine Nostalgia si môžu zadarmo vychutnať obľúbené rozprávky na veľkom plátne,“ uviedol starosta Ružinova Dušan Pekár.

Najbližšiu sobotu sa môžu ružinovskí rodičia a ich ratolesti tešiť na rozprávku o medveďovi Ernestovi a myške Celestíne, ktorí uzavrú spolu dohodu a vydajú sa na cestu za sladkosťami. Ani jeden z nich ale netuší, že sa dostanú na stopu veľkého cukrovinkového sprisahania.

Rozprávkové premietania Ružinovského detského kina, ktoré pripravili Cultus Ružinov a bratislavská mestská časť Ružinov v spolupráci s Kinom Nostalgia, bývajú v priestoroch kina v Spoločenskom dome Nivy vždy poslednú sobotu v mesiaci.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM