Rôzne

Známy moderátor spúšťa eshop, ktorý bude pomáhať zvieratkám v útulku

V novom e-shope nakúpite doplnky pre seba aj svojho chlpáča. Zároveň tým pomôžete slovenským útulkom.

Ilustračný obrázok k článku Známy moderátor spúšťa eshop, ktorý bude pomáhať zvieratkám v útulku
6
Galéria

Na Slovensku sú desiatky preplnených útulkov, ktoré sú odkázané na pomoc dobrých ľudí. Zvierat bez domova je priveľa a peňazí pomenej. K zlepšeniu tohto stavu chce prispieť známy moderátor prostredníctvom nového e-shopu Spimsopsom.eu, ktroý bol včera pokrstený v kaviarničke MLSKAfé.

Pomôžte nákupom

Spím so psom nie je len taký obyčajný projekt. Kúpou produktov v tomto e-shope potešíte nielen svojho psíka, ale aj niektorý z útulkov. Príspevok, ktorý je už zahrnutý v cene, budete totiž môcť venovať konkrétnemu útulku.

Čiastka poputuje priamo na účet vami vybraného útulku alebo karanténnej stanice v rámci celého Slovenska. Zatiaľ môžete pomôcť 11 útulkom, od východu po západ. Zoznam sa bude časom rozširovať.

Moderátor Ivan Binďo Bindas je veľkým milovníkom zvierat a dobre si uvedomuje, že nie každé zvieratko má šťastie nájsť si láskyplný domov. Preto sa rozhodol vytvoriť nový e-shop. Bude spájať ľudí, ktorým nie je osud opustených zvierat ľahostajný. „Na Slovensku je veľmi veľa útulkov a karanténnych staníc, ktoré sú odkázané na pomoc ľudí s dobrým srdcom a práve ich chceme spojiť prostredníctvom nášho e-shopu,“ hovorí moderátor.

Mlsky aj kozmetika

V e-shope nájdete množstvo zaujímavých produktov, od tričiek, mikín, ručne robených obojkov až po zdravé mlsky od spoločnosti MLS, ktorej výrobky si teraz môže objednať každý, aj na druhom konci republiky.

V ponuke bude aj originálne tričko s fotkou vášho labkáča, prírodná kozmetika pre psíka či dokonca kozie mliečko a syry. Tie sú určené výlučne pre psíkov, pretože žiaden iný produkt neobsahuje toľko vitamínov ako čerstvé kozie mliečko dovážané priamo z kozej farmy neďaleko Bratislavy.

Internetový obchod Spimsopsom.eu vznikol vďaka myšlienke pomáhať tým, ktorí si pomôcť nevedia a nedokážu, ako aj vďaka podpore dobrých ľudí. E-shop Spimsopsom.eu spolupracuje s organizáciu Nájdite sa, ktorá združuje útulky a karanténne stanice po celom Slovensku.

E-shop na pomoc útulkom a karanténnym staniciam
6
Galéria
Zdroj: Ivan Binďo Bindas FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM