Krimi

Známeho športovca bezočivo okradli!

Rekordér v súťaži Ironmanov, Marek Nemčík prišiel o športovú výbavu aj hotovosť v hodnote 4 tisíc eur! Na Zlatých pieskoch si ho vyhliadli dvaja zlodeji a vykradli mu auto, kde mal pripravené športové veci a hotovosť na 5-týždňový trip po Európe. Prosí o pomoc pri hľadaní.

Ilustračný obrázok k článku Známeho športovca bezočivo okradli!
Zdroj: Dnes24.sk

Známy slovenský triatlonista Mareka Nemčík sa po ceste na sériu Ironmanov po Európe na krátko zastavil v predajni áut na Zlatých pieskoch. Táto zastávka ho vyšla poriadne draho.

Ukradli mu totiž z auta ruksak s kompletnou výbavou na triatlon, v ktorom bola aj peňaženka so značnou hotovosťou (cca 800 EUR + 500 USD). V aute zostal len bicykel, ktorý tam bol zafixovaný, tretry a prilba.

V ruksaku mal oblečenie, neoprény, kombinézy, dresy, okuliare, fotoaparát a navigácie. V predajni sa zastavil približne len na 10 minút a auto nechal zaparkované pred hlavným vchodom. A to na pravé poludnie o 12:00 hodine, pod bezpečnostnými kamerami, ktoré monitorovali exteriér aj interiér showroomu.

Skúmaním záznamu z kamier polícia zistila, že páchatelia boli dvaja – jeden odsledoval Mareka do predajne, druhý zatiaľ otvoril auto. Polícia vyčíslila straty na viac ako 4 000 Eur (vrátane hotovosti).

Marek Nemčík prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po jeho veciach. V prípade, že by niekto našiel niečo z jeho výbavy na bazároch, alebo mu boli ponúkané, nech kontaktuje Mareka na čísle +421 904 940 9­45 alebo mailom na marek.nemcik@centrum.cz. Zoznam vecí nájdete TU.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM