Krimi

Zlaté Piesky vyplavili ďalšie telo muža

Policajti pátrajú po totožnosti dnes nájdeného mŕtveho muža na Zlatých Pieskoch.

Ilustračný obrázok k článku Zlaté Piesky vyplavili ďalšie telo muža
Zdroj: TASR

Policajti z Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II v súčasnosti pátrajú po totožnosti muža, ktorého telo bez známok života bolo dnes krátko pred 09.00 hod. vytiahnuté z jazera Zlaté Piesky v Bratislave. Bratislava24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová.

Ohliadajúci lekár na mieste nezistil na tele mŕtveho muža žiadne vonkajšie zranenia okrem drobných oderkov v oblasti nosa, a tak predbežne vylúčil smrť spôsobenú cudzím zavinením a pre zistenie presnej príčiny úmrtia muža nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu. „Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Nie je vylúčené, že mŕtvym je návštevník hudobného festivalu,“ informovala Kurucová.

Popis osoby

Zdanlivý vek 30 až 35 rokov, vysoký asi 175cm až 180 cm, strednej postavy, približne päť centimetrov dlhé vlasy svetlej farby, krátka briadka a fúzy, oblečené mal krátke nohavice na kúpanie kaki farby, okolo vreciek oranžové pásiky.

Pátranie po včera nájdenom mŕtvom mužovi bolo zrušené

Pátranie po včera nájdenom mŕtvom mužovi v tom čase neznámej totožnosti bolo ukončené. Totožnosť mŕtveho muža policajti už zistili, ide o 19-ročného muža z Trenčianske­ho kraja.

Totožnosť mŕtveho na železničnom koľajisku je už známa

Včera v čase po 16.30 hod. prijala polícia oznámenie, že na železničnom koľajisku v 32,680 km na prvej traťovej koľaji na železničnej stanici Veľké Leváre došlo k stretu vlaku smerujúceho do Malaciek s osobou. Podľa doteraz vykonaných procesných úkonov, muž vybehol na koľajisko z kríkov, pričom rušňovodič ihneď po vzhliadnutí muža na prvej traťovej koľaji použil výstražné znamenie a rýchlobrzdu, avšak pre krátku vzdialenosť už nedokázal zabrániť stretu.

Muž tak utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. Totožnosť mŕtveho už policajti zistili, je ním 40-ročný muž z okresu Malacky. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania, vo veci je začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Čítajte aj: Nehody, prepadnutia či požiar. Aj taký bol uplynulý týždeň

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM