Rôzne

Zlaté piesky budú počas niektorých letných dní uzatvorené. Dôvodom sú hudobné párty!

Keď sa povie leto, čo sa vám vybaví? Slnko, voda, bar a nekonečná párty... Chystajte si festivalové outfity, párty leto začína!

Ilustračný obrázok k článku Zlaté piesky budú počas niektorých letných dní uzatvorené. Dôvodom sú hudobné párty!
9
Galéria
Zdroj: TASR

Aj tento rok sa budú v areáli Zlatých pieskov konať obľúbené letné akcie, na ktoré sa teší takmer každý Bratislavčan, ale aj Nebratislavčan.

Párty pri vode

Horúce letné dni lákajú k vode. Pohodičku na lehátku s mojitom v ruke a v tieni stromov môže vylepšiť už len letná párty pri vode. Na Zlatých pieskoch sa aj počas tohto leta odviažete vo veľkom štýle na Ibiza Party, zarapujete si s miláčikmi zo slovenskej rapovej scény a Uprising pritiahne fanúšikov kultových legiend.

Ibiza Party

Po úspešných desiatich ročníkoch prichádza Ibiza Party opäť do Bratislavy. Leto privíta vo veľkom štýle s dídžejmi ako EKG, Richard Reynolds, Manene, Milan Lieskovsky a mnohí ďalší. Tentokrát privíta svetoznámeho dídžeja a producenta Tujama, ktorý spolupracoval s menami ako Danny Avila, Dimitri Vegas & Like Mike, Jacob Plant, Laidback Luke, Martin Solveig, Pep & Rash, Showtek a Taio Cruz.

Viac info TU.

16. jún 2017 / Zlaté piesky / vstupenka 9,99 eur v predaji v limitovanom počte, cena na mieste 15 eur

  • areál Zlatých pieskov pre verejnosť otvorí 17. júna o 12:00 hod.

Hip Hop Žije 2017

Príďte si vychutnať jedinečnú atmosféru jubilejného piateho ročníka najväčšej hip hopovej udalosti na Slovensku aj s headlinerom z USA – FAT JOE. Samozrejme, nebudú chýbať ani mená ako Rytmus, Ego, Majk Spirit, H16, Separ, Marpo, Strapo, Igor Kmeťo a ďalší.

Aj tento rok organizátori prinášajú vlastné stanové mestečko, čiže si môžete zakúpiť svoj stan so všetkými výhodami. Popri množstve koncertov si môžete vychutnať aj sprievodný program a aktivity ako napr. graffiti jam, streetball, break dance exhibície a súťaže, beatbox battle a mnoho ďalšieho.

Viac info TU.

30. jún – 2. júl 2017 / Zlaté piesky / vstupenka 42 eur / lístky kúpite TU

  • areál Zlatých pieskov pre verejnosť otvorí 2. júla o 12:00 hod.

Uprising

Na tohtoročnom UPRISINGu bude naozaj pestro. Headlinerom jubilejného desiateho ročníka festivalu bude Sean Paul, svetový hitmaker, držiteľ Grammy a umelec, ktorý udržuje reggae a dancehall hudbu aj kultúru v povedomí poslucháčov už vyše 20 rokov.

Na Uprising 2017 príde kultová legenda z Jamajky a kapela samotného kráľa reggae – The Wailers, ako aj kapela Boba Marleyho. Okrem legiend sa môžete tešiť aj na novú generáciu reggae umelcov, ako napríklad Marla Brown, dcéra reggae velikána Dennis Browna a mnohí ďalší.

Viac info TU.

25. – 27. august 2017 / Zlaté piesky / vstupenka 45 eur

  • areál Zlatých pieskov pre verejnosť otvorí 27. augusta o 12:00 hod.
Uprising 2014
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM