Nina Táborská Rôzne

Zistili sme pre vás: Nemáte kde privítať Nový rok? Vieme kde a za koľko sa bude silvestrovať v meste

Plánujete stráviť Silvester v niektorom z podnikov v meste, odkiaľ nebudete mať ďaleko ani na tradičné silvestrovské oslavy v uliciach bratislavského Starého Mesta? Pozrite si prehľad silvestrovských párty, čo ponúkajú podniky, koľko si treba pripraviť na vstupy a čo tieto sumy zahŕňajú.

Ilustračný obrázok k článku Zistili sme pre vás: Nemáte kde privítať Nový rok? Vieme kde a za koľko sa bude silvestrovať v meste
Zdroj: TASR

VIP Silvester

VIP Silvester sa na Dunaji sa predstaví už po šiestykrát v Rivers Clube. Pozor, kapacita je obmedzená na 500 ľudí. O zábavu aj hodobný program sa postará značkové podujatie Le Grande House.

Začiatok Miesto Vstupné Čo zahŕňa cena
21:00 Rivers Club 39 eur Welcome drink, darček, švédske stoly, Šatňa, parkovanie na nábreží, exkluzívny výhľad, Neobmedzený vstup do Catering zone, Dance floor, Chill out zone, Smoking zone

Silvester na Mestských hradbách

Bratislavský okrášľovací spolok nezaháľal ani tentokrát a v súvislosti so silvestrovskými oslavami pripravil na Bratislavských mestských hradbách Silvester ako sa patrí. Tešiť sa môžete na kvalitné občerstvenie a live DJ´s až do neskorých nočných hodín.

Začiatok Miesto Vstupné Čo vás čaká
20:00 Mestské hradby Free kvalitné občerstvenie, live DJ´s, výnimočné prostredie

Silvester v KC Dunaj

Silvester v KC Dunaj˜ je už každoročnou legendou. Tento rok bude do tanca hrať maďarská kapela Karavan Familia, DJs Julah a Matthew. Kapacita je obmedzená na 250 ľudí.

Začiatok Miesto Vstupné Čo zahŕňa cena
20:00 Dunaj˜ 25 eur Fľaša vína alebo šampanského, silvestrovská kapustnica, chlebíčky a ďalšie občerstvenie

Re:fresh Silvester

Nekoľko-chodové silvestrovské menu, zaujímavý multižánrový program, DJs King Shabba Kong, Lenin Krevic a Ass. To vás na Silvestra čaká v Re:fresh Music club & Restaurant v centre mesta.

Začiatok Miesto Vstupné Čo zahŕňa cena
18:30 Re:fresh Club 9 € (predpredaj), 12 € na mieste + silvestrovské menu 23 € (predpredaj), 27 € na mieste špeciálne 4-chodového menu pre mäsožravcov i vegánov, DJs

Sssilvester JednaŠtyri

Sssilvester JednaŠtyri w/ L Plus (Technique Recordings) odštartuje v posledný deň v roku aj v Nu Spirit Club-e. Čaká na vás „šampusss“ s jahodami a o hudobný pôžitok sa postarajú L Plus, Sir Bakulu, Yanko Kral, Bobsan a Jimmy Pé.

Začiatok Miesto Vstupné Čo vás čaká
22:00 Nu Spirit Club --- množstvo Djs, veľa hudby a zábavy, šampanské a jahody

Silvester v A4

Na Silvestra sa v A4 môžete tešiť na mix hudobných štýlov nu jazz, latin, dub, elektroswing, balkan, funk,… Do tanca zahrajú DJ Gonzo a DJ Wosa 2000. Kapacita je obmedzená na 70 ľudí.

Začiatok Miesto Vstupné Čo zahŕňa cena
20:00 A4 – priestor súčasnej kultúry 15 eur chutná kapustnica, fľaša šampanského, možnosť vyhrať v tombole.

Paranormal Silvester

Z bývalej Plťky sa do centra dostanete tiež jednoducho. V Tanker clube na Dunaji vás čaká Silvesterovská oslava spojená so špeciálnou svetelnou show a laserovými projekciami. Zahrá DJ Shamell. Rezervácie je nutné urobiť vopred, predaj lístkov je priamo za barom clubu.

Začiatok Miesto Vstupné Čo zahŕňa cena
20:00 Tanker club (ex-Plťka) Reservé stôl 6–8 osôb: 49 € / Reservé VIP Box 10–12 osôb: 79 € / Obyčajný vstup: 6 € Rezervovaný stôl, flaša kvalitného šampanského,ob­čerstvenie vo forme švédskych stolov

Kam do mesta?

Okrem toho sa na Silvestra môžete ísť zabávať a privítať Nový rok na silvestrovské párty napríklad do Subclubu na Dnb.sk presentz Silvester za 12 eur na mieste, White Silvester Party ponúka La Fiesta za 25 eur na mieste, 10 eur po 01:00 hodine, Silvester a.k.a. best new year privítajú aj v Masquerade Clube, kde je vstupné 10 eur, pre náročnejších 17 za VIP vstup a silvestrovskú párty ponúkne aj Radosť music bar za 13 eur pod menom Silvestar*** v Radosti.

Ako to neprehnať s alkoholom počas novoročných osláv sa dočítate TU.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM