Rôzne

Získajte kameru, špičkový mobil či okuliare na virtuálnu realitu. Stačí 1 fotka

Radi fotíte a chcete lepšie vybavenie? Za jednu fotografiu hráte o kompletný kit pre 360-stupňovú fotografiu. Štartuje fotosúťaž partnerského portálu epohoto.sk.

Ilustračný obrázok k článku Získajte kameru, špičkový mobil či okuliare na virtuálnu realitu. Stačí 1 fotka
Zdroj: ephoto.sk

Keď Mark Zuckerberg pred časom ohlásil, že Facebook spúšťa podporu 360-stupňových fotografií, komunita na sociálnej sieti to privítala s nadšením. Panoramatická fotografia, po ktorej sa možno „pohybovať“, zachytáva obľúbené miesta a objekty zo všetkých strán.

Výsledok? Vaši známi sa môžu poľahky preniesť na romantickú pláž, do galérie či na horský štít, ktorý ste zdolali počas dovolenky. Jedinečnú atmosféru majú aj 360-stupňové fotografie z rodinných osláv a svadieb.

Cena za 1 200 eur

Hoci 360-stupňovú fotografiu vytvoríte aj bez osobitného zariadenia a znalosti komplikovaných postupov, so špeciálnym kitom od Samsungu dokážete zázraky. Ako ho získať?

Stačí málo – zapojiť sa do fotosúťaže partnerského portálu epohoto.sk, ktorá potrvá do 15. septembra 2016. Tému si volíte sami, jedinou podmienkou je formát – 360-stupňová sférická fotografia. Keďže ide o divácky atraktívny, ale netradičný formát, na partnerskom portáli ephoto.sk nájdete niekoľko dobrých rád od profesionálneho fotografa Karola Srnca.

O čo hráte?

Bodovať môžete s 360-stupňovými sférickými fotografiami, ktoré vznikli v prírode, meste, zaujímavom interiéri či na rodinnej oslave. Rozhodujúci je originálny nápad. Fotografie môžete prihlásiť tu.

V hre je atraktívny balíček v hodnote 1 200 eur, ktorý pozostáva zo špičkového smartfónu Galaxy S7, 360-stupňovej kamery Samsung Gear 360 a okuliarov pre virtuálnu realitu Samsung Gear 360.

ephoto ceny
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM