Kultúra Samospráva

Zaujíma vás mesto okom fotografa? Zapojte sa do súťaže Ružinovská ekologická fotografia

Mestská časť Ružinov už po jedenástykrát organizuje súťaž Ružinovská ekologická fotografia pre fanúšikov dokumentárneho fotografovania.

Ilustračný obrázok k článku Zaujíma vás mesto okom fotografa? Zapojte sa do súťaže Ružinovská ekologická fotografia
12
Galéria
Zdroj: Bratislava - Ružinov

Ružinovská ekologická fotografia je súťaž zameraná na dokumentárne fotografie.

Záujem o súťaž rastie

Témy sú Životné prostredie v Bratislave a jej okolí, Súčasná podoba mesta a jeho okolia, Vzťah obyvateľov k verejnému priestoru. Osobitnú cenu získa najlepšia fotografia zobrazujúca prostredie Ružinova.

Fanúšikovia fotografovania môžu súťažiť v troch kategóriách – deti do 16 rokov, mládež od 16 do 21 rokov, dospelí nad 21 rokov.

„Z roka na rok rastie záujem o Ružinovskú ekologickú fotografiu. Deti nám už tradične posielajú množstvo kvalitných prác. Teší ma, že počas posledných ročníkov stúpol aj počet súťažiacich v kategórii dospelí,“ povedal starosta Ružinova Dušan Pekár.

Najlepšie fotografie budú vystavené

Uzávierka 11. ročníka Ružinovskej ekologickej fotografie je 15. októbra. Prihlásiť je možné maximálne tri fotografie alebo jednu kolekciu maximálne piatich fotografií. Môžu byť farebné aj čiernobiele minimálneho formátu 24 × 18 cm.

Súťažné práce treba doručiť do podateľne Miestneho úradu Bratislava-Ružinov, Mierová 21, s označením Referát životného prostredia – REF 2016 alebo zaslať elektronicky vo formáte JPG na adresu: ref.ruzinov@gmail.com, v rozlíšení minimálne 200 dpi. Každá snímka musí obsahovať názov fotografie, meno a priezvisko, vek a adresu.

Najlepšie fotografie budú ocenené na vernisáži dňa 3. novembra 2016 o 17:00 hod. v obchodnom centre Eurovea, kde budú aj vystavené.

Čítajte aj: Výstava Sedím na vedení a je mi dobre, upozorňuje na tisíce kilometrov nebezpečenstva

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM