Nina Táborská Rôzne

Zastávka Na pántoch sa opäť dočkala obnovy. Naposledy ju krátko po skrášlení zdevastovali vandali

Zastávka Na pántoch bola obnovená už pred dvoma rokmi. Cestujúci si ju však dlho neužili. Zaúradovali vandali a vynovenú zastávku celkom zdevastovali. Dobrovoľníkov to však neodradilo...

Ilustračný obrázok k článku Zastávka Na pántoch sa opäť dočkala obnovy. Naposledy ju krátko po skrášlení zdevastovali vandali
Zdroj: Dnes24.sk

Zastávku Na pántoch zrekonštruovali dobrovoľníci vďaka iniciatíve DM drogerie markt. Stalo sa tak už aj pred dvoma rokmi. Ako to už ale v našom meste bohužiaľ chodí, vandali „zaúradovali“ a opäť ju zdevastovali.

Ako nás informovala hovorkyňa dopravného podniku Adriana Volfová, zástupcovia spoločnosti opätovne oslovili DPB s myšlienkou zorganizovať dobrovoľnícku akciu a vďaka nej sa podarilo znova vyčistiť zástavku, obnoviť náter a zároveň odstrániť všetky odpadky, či už priamo na zastávke alebo v jej okolí.

„Všetky práce sa podarilo vykonať a zastávkový prístrešok vďaka entuziazmu všetkých pracovníkov vyzerá ako nový,“ informuje DPB.

Spokojnosť bola aj na druhej strane a tak treba dúfať, že tento raz si ľudia budú obnovy ceniť a zastávku nečaká podobný osud ako v minulosti.

„Okrem jej natretia sme vyzbierali aj smeti v širšom okolí centrály. Je to úžasný pocit, ak vieme pomôcť nielen svojim blízkym, ale aj okoliu,“ uzavrela Ida Šestáková, referentka rozvoja organizácie DM drogerie markt.

Prečítajte si tiež: Konečne sa mesto rozhýbalo a odstránilo grafity zo zastávky SAV a jej okolia

Zdroj foto: DPB.

Farbenie zastávky Na pántoch
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM