Rôzne Šport

Zašportujte si, podporte dobrú vec a staňte sa súčasťou slovenského rekordu!

V Novom Meste sa chystá charitatívna akcia, na ktorej sa zabavíte, zašportujete si a navyše tým pomôžete 9-ročnému chlapcovi s hendikepom.

Ilustračný obrázok k článku Zašportujte si, podporte dobrú vec a staňte sa súčasťou slovenského rekordu!
Zdroj: pixabay.com

Poslednú februárovú sobotu sa môžete v Stredisku kultúry v Novom Meste stať súčasťou slovenského rekordu. Pod hlavičkou charitatívneho projektu „Rekordy pre deti“ sa uskutoční 12-hodinový stolnotenisový kolotoč. Zapojiť sa a prispieť na dobrú vec, môžu všetci.

Pomôžte Jankovi

Každý návštevník, ktorý sa bude chcieť zapojiť do spomínanej akcie, zaplatí dve eurá a môže hrať, koľko chce. Celá vyzbieraná suma bude venovaná 9-ročnému Novomešťanovi Jankovi, ktorý sa narodil s hendikepom. Peniaze použijú na kúpu špeciálneho bicykla.

„Princípom je, aby sme cez zorganizovanie pokusu o zápis do Knihy slovenských rekordov pomohli tým najmenším, ktorí to potrebujú,“ uvádzajú organizátori akcie.

Program pre deti

Okrem celodenného ping-pongu čaká zúčastnených aj zaujímavý kultúrny program, v ktorom si prídu na svoje aj deti. Pre ne bude pripravené maľovanie na tvár, balónové kreácie či hovoriace knihy.

O dobrú náladu sa postará Maťo Žák s divadlom Agape či Divadlo MaKiLe. Predstavia sa aj mladí talentovaní speváci Denis Lacho a Mia Armitage. Svoje umenie prídu ukázať kúzelník Darius a rubikový génius Dalibor Mrška. V akcii budú aj členovia legendárnej MUFUZY.

sobota 24. februára / od 9:30 hod. / Stredisko kultúry na Vajnorskej ulici

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM