Nikola Richterová Futbal

Zápas Slovana s Trnavou bol preložený, ľudia môžu požiadať o vrátenie vstupného

Šláger Slovana Bratislava so Spartakom Trnava mal uzavrieť jesennú časť najvyššej slovenskej futbalovej súťaže, no silný popoludňajší dážď neumožnil jeho odohranie. Lopta na viacerých miestach ihriska stála, nekotúľala sa a hráči preto ani nevyšli zo šatní.

Ilustračný obrázok k článku Zápas Slovana s Trnavou bol preložený, ľudia môžu požiadať o vrátenie vstupného
Zdroj: TASR

Hlavný rozhodca Pavol Chmura po zrelej úvahe a posúdení stavu trávnika rozhodol, že sa dohrávaný súboj 14. kola Fortuna ligy 2014/2015 neuskutoční. „Rešpektujeme rozhodnutie hlavného rozhodcu stretnutia pána Chmuru, ktorý uznal terén na Pasienkoch za nespôsobilý.“ dodal prezident Únie ligových klubov Ivan Kozák.

„S oboma klubmi sme zároveň komunikovali o možnostiach náhradného termínu dohrávky, pričom sme dospeli k tomu, že tento duel sa s najväčšou pravdepodobnosťou uskutoční až v priebehu jarnej časti sezóny, no definitíva padne až na najbližšom rokovaní Prezídia ÚLK. Zároveň čakáme aj na správu delegáta, najmä s ohľadom na problémy pri sektore hosti,“ dodal Kozák.

Prezidenta napokon doplnil aj výkonný riaditeľ ÚLK Michal Mertinyák: „Na najbližšie decembrové rokovanie Prezídia ÚLK pripravilo nové vedenie únie úpravu vyžrebovania podľa Bergerových tabuliek a to z dôvodu, aby už nedochádzalo k termínovým stretom zápasov našich zástupcov v pohárovej Európe, čo aj tentoraz spôsobilo viacero zmien. V nasledujúcej sezóne by tak už Fortuna liga, aj v prípade postupov mužstiev v európskych pohárových súťažiach, mala mať plynulejší priebeh.“

ŠK Slovan Bratislava zároveň informuje všetkých divákov, ktorí mali zakúpené lístky na stretnutie proti Trnave, že ich vstupenka bude platná aj na dohrávaný termín. V prípade, že vlastník lístka nebude mať záujem alebo možnosť zúčastniť sa na zápase, môže požiadať o vrátenie vstupného.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM