Nina Táborská Iné športy

Zápas ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava: Polícia už prijala bezpečnostné opatrenia, na toto sa pripravte

V súvislosti s konaním sa futbalového zápasu medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava, ktorý organizátor označil za rizikový, prijala polícia špeciálne bezpečnostné opatrenia.

Ilustračný obrázok k článku Zápas ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava: Polícia už prijala bezpečnostné opatrenia, na toto sa pripravte
Zdroj: TASR

Zápas začína dnes o 17:30 na štadióne Pasienky. Cieľom bezpečnostných opatrení bude pred, počas a po ukončení zápasu v širšom okolí štadióna ako aj pred štadiónom samotným zabezpečiť, aby nedošlo k incidentom, ktoré by mohli ohroziť život, zdravie, narušiť verejný poriadok, plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky.

„V prípade, že by na štadióne došlo k páchaniu protiprávneho konania a usporiadaľ nás o pomoc požiada, nakoľko nebude schopný zjednať nápravu sám, sme pripravení mu v obnove verejného poriadku napomôcť vlastnými silami a prostriedkami,“ informovala Bratislava24.sk policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Dopravné obmedzenie sa týka parkovacej plochy v blízkosti Kauflandu na Trnavskej ceste, ďalšie dopravné obmedzenia plánované zatiaľ nie sú. Policajti budú situáciu monitorovať a v prípade potreby reagovať.

„Monitorovať budeme aj situáciu pred a po ukončení zápasu v bezprostrednej blízkosti štadióna ako aj ulice v jeho širšom okolí. V prípade, ak by zo strany fanúšikov došlo k narušeniu verejného poriadku alebo páchaniu inej protiprávnej činnosti, v súlade so zákonom zasiahneme,“ dodala hovorkyňa.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM