Správy Samospráva

Zamestnanci karloveského úradu pomôžu rodinám v núdzi

Pracovníci úradu spustili zbierku vďaka ktorej dostanú rodiny vianočné balíčky. Budú obsahovať potraviny ako múka, cukor, oblátky, suroviny na kapustnicu, šalát, ovocie či med.

Ilustračný obrázok k článku Zamestnanci karloveského úradu pomôžu rodinám v núdzi
Zdroj: TASR

Zamestnanci miestneho úradu v bratislavskej Karlovej Vsi sa rozhodli podporiť rodiny, ktoré sú v najväčšej núdzi a majú dieťa v náhradnej starostlivosti. Pracovníci úradu preto spustili zbierku. Vďaka nej dostanú rodiny vianočné balíčky. Budú obsahovať potraviny ako múka, cukor, oblátky, suroviny na kapustnicu, šalát, ovocie či med.

V núdzi nie vlastnou vinou

„Vážim si tento prejav solidarity našich zamestnancov. Mnohé rodiny sa dostali do ťažkej životnej situácie nie vlastnou vinou. Predvianočný čas nám pripomína viac ako inokedy, že by sme mali byť k sebe ohľaduplní a pomáhať si,“ povedala starostka Karlovej Vsi Dana Čahojová.

Tohtoročná zbierka nadväzuje na minuloročnú, keď sa vďaka dobrovoľnej pomoci zamestnancov miestneho úradu v Karlovej Vsi podarilo vyzbierať formou stravovacích poukážok, hotovosti a vecných darov takmer 400 eur. Zamestnanci darovali rodinám aj vecné dary v podobe orechov, sladkostí či vína. Priemerná výška daru od jedného zamestnanca predstavovala 5,30 eura. Najvyšší dar bol v hodnote 72 eur.

Zdroj: Bratislava - Karlova Ves
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM