Zabezpečenie auta pred krádežou: Na aký systém sa môžete určite spoľahnúť?

Chceli by ste si dať svoje auto zabezpečiť, ale nie ste si istí, či bude zabezpečovací systém naozaj fungovať? Áno, kvalita zabezpečenia hrá v prípade, že ide o tak dôležitú vec, ako je možná krádež vášho auta, jednoznačne prím.

Ilustračný obrázok k článku Zabezpečenie auta pred krádežou: Na aký systém sa môžete určite spoľahnúť?
4
Galéria
Zdroj: Autoalarm Vamos

Na ktoré zabezpečenie sa teda môžete určite spoľahnúť? Nie, čisto mechanické ani čisto elektronické zabezpečovacie systémy to nie sú.

Prečo výhradne mechanické či elektronické zabezpečenie nie je dostačujúce
Mechanické zabezpečenie, ako je napríklad zablokovanie rýchlostnej páky či volantu, zlodeja len zdrží, prekoná ho však veľmi ľahko. Elektronické zabezpečenie, ktorým môže byť alarm z výroby, sa dá zase jednoducho obísť pomocou rušičiek.

Preto je dôležité vsadiť na elektromechanické zabezpečenie auta – a taký je aj zabezpečovací systém VAM.

Môžete si byť istí, že auto zabezpečené VAM systémom vám neukradnú
Ako je to možné? Štatistiky hovoria sami za seba – tento zabezpečovací systém bol namontovaný vo viac ako 6000 vozidlách­. Zlodeji sa pokúsili ukradnúť viac ako 500 takto zabezpečených áut, nepodarilo sa im to však ani v jednom prípade.

Zdroj: Autoalarm Vamos

Ako vôbec VAM systém funguje?
VAM systém je elektromechanický zabezpečovací systém, ktorý chráni vaše vozidlo pred každým možným spôsobom krádeže. Ak ho máte vo svojom vozidle namontovaný, vaše auto odolá aj:

  • použitiu rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,
  • výmene riadiacej jednotky motora či palubnej dosky,
  • výmene spínacej skrinky,
  • použitiu duplikátu kľúča,
  • použitiu čítačky kódov či diaľkových ovládaní.

Čo však v prípade, ak zlodeji auto rozmontujú doma a prídu na to, ako VAM systém funguje?
Povieme vám to úprimne – ak by táto situácia čisto teoreticky nastala, čo je vysoko nepravdepodobné, vôbec im to nepomôže. Prečo? Montáž zabezpečovacieho systému je totiž pre každé vozidlo individuálna. V každom aute sú tak zabezpečené iné časti a na iných miestach a každé používa svoj vlastný logický kód kombinatoriky. Platí to dokonca aj pre dve inak úplne totožné vozidlá.

VAM ponúka 100 % záruku na montáž zabezpečovacieho systému
Nič neriskujete! Môžete sa spoľahnúť, že vaše auto nebude namontovaním VAM systému nijakým spôsobom poškodené. Keďže systém montujú výhradne špičkoví technici, spoločnosť dáva na montáž zabezpečovacieho systému 100 % záruku – či už na elektroinštaláciu, alebo poškodenie interiéru. Nemusíte sa tak ničoho báť – všetko prebehne rýchlo a hladko.

Zdroj: Autoalarm Vamos

A čo cena? Skúste si porovnať cenu zabezpečovacieho systému s vaším pokojným spánkom
Častým dôvodom, ktorý majitelia pri zabezpečovacom systéme zvažujú, je aj jeho cena. Áno, zabezpečovacie zariadenie VAM vás síce vyjde na pár stoviek eur, môžete si byť však istí, že auto s týmto systémom vám neukradnú. Nikdy.

Pobočky v Bratislave, Nitre a Kalnej nad Hronom
Zabezpečovací systém VAM vám technici radi namontujú na prevádzkach v Nitre, Kalnej nad Hronom či Bratislave. Ak to však na západ Slovenska máte ďaleko, technici za vami radi prídu kamkoľvek v rámci Slovenska a namontujú VAM systém do vášho auta aj vo vašej garáži.

Viac o doteraz neprekonanom VAM systéme nájdete na webe: www.autoalarm-vamos.sk, alebo nás kontaktujte na čísle 0902 846 888.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Autoalarm Vamos
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM