Rôzne

Zabavte deti počas prázdnin. Centrá voľného času ponúkajú rozmanité letné tábory

Prázdniny sú tu čo nevidieť a vy ešte stále neviete, ako zabaviť vaše deti. Vyberte si z pestrej ponuky letných táborov v centrách voľného času.

Ilustračný obrázok k článku Zabavte deti počas prázdnin. Centrá voľného času ponúkajú rozmanité letné tábory
Zdroj: TASR

Mestské centrá voľného času (CVČ) si aj tento rok pripravili širokú škálu zaujímavých aktivít, táborov či výletov pre deti počas prázdnin. Letné tábory sú veľmi obľúbené, preto by rodičia nemali zabudnúť na to, že voľné miesta sa obsadzujú pomerne rýchlo. Bratislava24.sk informovala Katarína Kohútiková z bratislavského magistrátu.

Vydajte sa po stopách Márie Terézie

Letné tábory ponúka päť centier voľného času, ktorých zriaďovateľom je hlavné mesto. Tohtoročnou novinkou je jednoznačne tábor s názvom Putovanie po stopách Márie Terézie, ktorý organizuje CVČ Gessayova. Tábor je zameraný práve na 300. výročie jej narodenia.

Zaujímavým je bezpochyby aj program tábora CVČ Štefánikova so zameraním na točenie krátkych filmov či Ninja akadémia pre deti, ktorú ponúka CVČ Pekníkova. Letný tábor z ponuky CVČ Kulíškova je viac orientovaný na zahraničie a ponúka rôzne fakultatívne a poznávacie výlety do Rakúska.

CVČ Hlinická má v ponuke okrem športových a tanečných aktivít aj keramiku. Medzi obľúbené letné tábory pre deti už tradične patria tábory zamerané na divadlo, umenie, počítače, grafiku či na kúpanie, turistiku a rôzne výlety.

Kompletný prehľad letných táborov CVČ si môžete pozrieť na webovej stránke hlavného mesta.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM