Tlačové správy

Zábava v bratislavskej MHD: Hra na fujare aj stand up show

Cestujúci v bratislavskej mestskej hromadnej doprave boli počas predchádzajúcich mesiacov pozitívne prekvapení zážitkami. Bratislavské autobusy totiž čoraz častejšie navštevujú prestížni umelci, ktorí robia z bežnej jazdy autobusom príjemnú bodku za pracovným dňom.

Ilustračný obrázok k článku Zábava v bratislavskej MHD: Hra na fujare aj stand up show
4
Galéria
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

V priebehu tohto leta mali ľudia príležitosť podupkávať si do rytmu príjemných popových melódií Cick2Chick tria, alebo zasmiať sa na vystúpení komika Michaela Szatmaryho, ktorý patrí medzi elitu slovenského stand-up humoru. Napriek jeho miestami tvrdšiemu humoru, ktorý neraz mieril aj medzi Szatmaryho spolucestujúcich, ľudia si jednoznačne vychutnávali uvoľnenie po pracovnom dni.

O pár dní neskôr prinieslo ITB do Dobrého autobusu tradičné slovenské umenie predstavením fujaristu Martina Brxu, ktorý na fujare nielen hrá, ale dokonca ich aj vyrába. A nielen to: učí ľudí hrať na klasické ľudové nástroje alebo plieskať bičom. Hre na fujaru učil aj slávneho amerického akčného herca Stevena Segala, ktorý je vášnivým hudobníkom a mnohé iné celebrity.

Podobne pozitívneho ducha priniesla do autobusu aj balónová show, z ktorej sa tešili najmä detskí spolucestujúci a ich prostredníctvom aj rodičia. Balónové zvieratká totiž majú povolený vstup do vozidiel hromadnej dopravy aj bez náhubku.

A čo sa chystá v bratislavskej hromadnej doprave ďalej? S čoraz sychravejším počasím si môžeme byť istí, že ITB Development prinesie ďalší veselý zážitok. Či bude práve tá vaša cesta autobusom tá „dobrá,“ zistíte prostredníctvom sociálnych sietí ITB a ich projektov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: DIVINO, s.r.o.
Zdroj: DIVINO, s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM