Rôzne

Z bývalej reštaurácie Stein budú už onedlho rozvoniavať kvalitné talianske jedlá

V Bratislave pribudne o niekoľko dní celkom nová, a veríme, že aj kvalitná reštaurácia U Taliana di Andrea Ena. Šikovný podnikateľ prerobil bývalú reštauráciu na Krížnej.

Ilustračný obrázok k článku Z bývalej reštaurácie Stein budú už onedlho rozvoniavať kvalitné talianske jedlá
6
Galéria

V reštaurácii Stein na Krížnej ulici sa vystriedalo viacero prevádzok. Naposledy ste sa tam mohli najesť v čínskom bufete a dať si pivo v blízkej krčme. V najbližšom čase budú zo spomínaných priestorov rozvoniavať talianske dobroty.

Možno príde aj slávny tenorista

V budove, ktorá stojí v blízkosti frekventovanej križovatky Krížna – Legionárska by mala už v novembri otvoriť svoje moderné priestory reštaurácia U Taliana di Andrea Ena. Pôjde o expanziu rovnomennej ružomberskej reštaurácie s viac než dobrou povesťou a kopou spokojných zákazníkov.

Majiteľ reštaurácie, taliansky kuchár Andrea Ena, ktorý sa v poslednej dobe objavuje aj na televíznych obrazovkách, sľubuje zaručenú kvalitu multikultúrnej kuchyne. Hoci sa na rekonštrukcii a úprave priestorov ešte stále usilovne pracuje, taliansky podnikateľ plánuje novú reštauráciu otvoriť už v druhej polovici tohto mesiaca.

„Chceli by sme to stihnúť do soboty 18. novembra a na slávnostné otvorenie pozvať môjho krajana – slávneho talianskeho tenoristu – speváka Andreu Bocelliho, ktorý sa chystá do Bratislavy na svoj koncert. Môj známy z Liptova sa s ním osobne pozná a sľúbil, že urobí všetko pre to, aby bol Bocelli so svojou partnerkou Veronicou Berti našimi prvými V.I.P. hosťami, prípadne nám môžu nové priestory aj pokrstiť,“ povedal Bratislavským novinám Andrea Ena.

Podnik U Taliana di Andrea Ena by mal obsadiť celé dve poschodia budovy spolu s terasou.

U Taliana di Andrea Ena
6
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM