Rôzne Správy

Výstavba projektu Galvaniho Dvory sa začne na jar. Byty sa už predávajú

Developerský boom cítiť po celej Bratislave. Výnimkou nie je ani Ružinov. Na jar tam začne výstavba projektu Galvaniho Dvory, ktorý ponúkne 231 nových bytov.

Ilustračný obrázok k článku Výstavba projektu Galvaniho Dvory sa začne na jar. Byty sa už predávajú
4
Galéria
Zdroj: MACHO consulting

Projekt Galvaniho Dvory, za ktorým stojí developerská spoločnosť Macho consulting, vyrastie v mestskej časti Ružinov na Galvaniho ulici a ulici Na križovatkách v susedstve predajne Lidl. „Projekt ma vydané stavebné povolenie a začíname stavať už túto jar,“ informovala Bratislava24.sk manažérka spoločnosti Mária Lovecká.

Oddych vo dvore

V rámci projektu vyrastie šesť blokov, v ktorých vznikne celkovo 231 bytov. Súčasťou projektu sú aj dva uzavreté dvory. „Vnútrobloky plnia funkciu parkov, v jednom je detské ihrisko s preliezačkami a v druhom oddychová zóna,“ prezradila Lovecká. Parkovanie je zabezpečené pred objektom, na prvom nadzemnom podlaží a v suteréne.

Medzi významné výhody projektu patria nielen dva uzavreté a bezpečné vnútrobloky, ale aj výborná občianska vybavenosť v podobe obchodov, nákupných centier, predškolských a školských zariadení pre deti a tiež voľnočasových atrakcií.

Byty sa predávajú

Hoci sa s výstavbou ešte ani nezačalo, predaná je v súčasnosti už štvrtina bytov. Developer začal s predajom prvej fázy už v októbri minulého roka. Zo 109 bytov našla nových majiteľov viac ako tretina. Druhú etapu predaja zvyšných bytov spustili začiatkom februára.

Podľa informácii spoločnosti Macho consulting je kolaudácia projektu Galvaniho Dvory naplánovaná na jar 2019.

Projekt Galvaniho Dvory
4
Galéria
Zdroj: MACHO consulting
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM