Nikola Richterová Rôzne

Vyrazte si počas pracovných dní do mesta. Tešiť sa môžete na uvoľnený koncert, divadlo, či filmový festival

Ak nechcete prežiť ďalší stereotypný týždeň, keď vás po práci nebude čakať nič iné ako sedačka pred televízorom, prinášame vám zoznam podujatí, ktoré sú v tomto prípade prichystané práve pre vás. Počas týchto pracovných dní bude k dispozícii bláznivý koncert, filmový festival, či divadelné pokusy.

Ilustračný obrázok k článku Vyrazte si počas pracovných dní do mesta. Tešiť sa môžete na uvoľnený koncert, divadlo, či filmový festival
Zdroj: TASR

Bad Manners, Skafander

Milovníci ska a reggae by jednoznačne nemali premeškať divoký večer, ktorý okrem pohotovej atmosféry ponúkne aj riadnu dávku skákajúcich rytmov. Bad Manners sú považovaný za legendu britskej ska hudby.

2. marca/20:00/Ran­dal Club

Vstup: 15 €

3 T – Tri Tvorivé Tvory

Divadelno-improvizačné stretnutie, ktoré dali dokopy Juraj „Šoko“ Tabaček, Lukáš „Pucho“ Púchovský a Stano Staško, môže priniesť hocičo. Rozhodne však treba očakávať zábavu.

4. marca/19:30/Mon­sters Cafe and Bar

Tekutá múza / Alkohol a vizuálna kultúra

Naša súčasná kultúra je ovplyvnená mnohými negatívnymi aspektami, jedným z nich je aj alkoholizmus. Práve týmto sa inšpirovala aj nová výstava v Slovenskej národnej galérii, ktorá predstaví závislosť od alkoholu ako silný kultúrny fenomén. Vernisáž je naplánovaná na štvrtok, výstava bude dostupná až do 31. mája.

5. marca/18:00/Slo­venská národná galéria

Japonský filmový festival

Očakávaný festival japonských filmov predstaví kinematografickú tvorbu, na aké nie je náš bežný divák zvyknutý. Vybrané filmy sú od súčasných japonských režisérov a záujemcom dovolia vkročiť do sveta nespútanej fantázie.

5. marca (do 8. Marca)/18:00/ Kino Lumière

Vstup voľný

Panoptikum Frankenstain

Čo sa stane, ak sa ocitne Frankenstain na mizine? Presne to vám predstaví bábkový muzikál o večnej láske, neľudskosti a smrti. Hudbu skomponoval známy hudobník a skladateľ Marián Čekovský.

5. marca/19:00/Ka­binet bábkového umenia

Vstup: 7 €

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM