Rôzne Správy

Vynovený Hotel Park Inn Danube by mal už onedlho privítať prvých hostí

Okolo známeho hotela na Rázusovom nábreží je neustále čulý stavebný ruch. Vo svojej novej podobe by sa mal predstaviť v druhom štvrťroku 2017.

Ilustračný obrázok k článku Vynovený Hotel Park Inn Danube by mal už onedlho privítať prvých hostí
6
Galéria

Na lešení okolo hotela vedľa Mosta SNP sa v druhej polovici minulého roka neustále pohybovali robotníci. Napriek tomu však práce, a tým aj dokončenie obnovy hotela, trocha meškajú. „Z dôvodu kompletného redizajnu bude hotel do 30. novembra 2016 zatvorený. Pripravte sa na nový look,“ uvádzal Park Inn Danube Hotel Bratislava na svojej webovej stránke uprostred leta. Vonkajšie práce sa však dokončujú až teraz.

Hostí privíta na jar

Lešenie je už odstránené a novú tvár hotela by sme mali v plnej kráse vidieť v druhom štvrťroku 2017. Budova bude mať moderný architektonický vzhľad.

Do hotela vložila kapitál investičná skupina Sitno Holding. Hotel Danube mal pred rekonštrukciou 265 izieb, po jej dokončení by sa počet izieb mal o niečo zmenšiť. K hotelovej časti pribudnú kancelárie a wellness. Vo vynovených priestoroch na prízemí bude reštaurácia Budha Brothers, vinotéka a ďalšie gastronomické prevádzky.

Park Inn Danube Hotel Bratislava, predchodca hotela Danube, ktorý postavali začiatkom deväťdesiatych rokov, sa nachádza priamo v srdci historického centra, iba pár krokov od hlavných turistických atrakcií hlavného mesta. Svojou skvelou polohou a vynovenými priestormi si po znovuotvorení prílev návštevníkov určite zaistí.

Hotel Danube - rekonštrukcia
6
Galéria
Foto: Karol Srnec / Zdroj: ephoto.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM