Alexandra Húsková Samospráva

Vynovená Matadorka oficiálne zaháji letnú sezónu. Deti budú mať v sobotu vstup zdarma

Kúpalisko Matadorka otvorilo brány trinásteho júna. Ako jediné bratislavské kúpalisko ponúka bezplatné parkovanie, wifi pripojenie, či lehátka v okolí 50 metrového bazéna. V sobotu 4 júla oficiálne zaháji letnú sezónu a v tento deň budú mať deti vstup zdarma. Pripravené sú aj animácie a program.

Ilustračný obrázok k článku Vynovená Matadorka oficiálne zaháji letnú sezónu. Deti budú mať v sobotu vstup zdarma
Zdroj: TASR

Letné kúpalisko MATADORKA zahájilo letnú sezónu a otvorilo bránu pre svojich návštevníkov v sobotu dňa 13. júna 2015. Kúpalisko je pre verejnosť otvorené denne od 10:00 do 19:00 hod., vrátane víkendu.

Ako jediné zo všetkých bratislavských kúpalísk ponúka komplex služieb vo forme bezplatného parkovania, wifi pripojenia, lehátok v okolí 50 m bazéna a vstupu na tobogan.

Vedenie kúpaliska pri rozširovaní poskytovaných služieb myslelo aj na tých najmenších. Detskí návštevníci sa môžu tešiť z detského pieskoviska, detského brodiska alebo trampolíny.

Oficiálne zahájenie letnej sezóny je plánované na 4. júla 2015 v sobotu, pričom vstup pre deti je zdarma. Súčasťou bude sprievodný program pre najmenších, môžeme sa tešiť na detských animátorov, a ďalšie zaujímavé aktivity.

Najväčšou pridanou hodnotou pre deti a mladistvých do 17 rokov sú celosezónne permanentky za akciovú cenu len 18 EUR na osobu.

Táto akcia rovnako ako ďalšie sú súčasťou projektu „Deti poďte sa kúpať celé leto“ s hlavným cieľom podporiť voľnočasové a športové aktivity pre deti a mládež.

Kúpalisko plánuje naďalej rozširovať ponuku služieb a sortimentu pre svojich návštevníkov. Čoskoro sa Petržalčania môžu tešiť na príjemné posedenie v letnom bare na trávnatej ploche pod slnečníkmi rovnako ako aj na plážové volejbalové ihrisko.

Prečítajte si tiež: Oddnes sú otvorené tri bratislavské kúpaliská. Vo vode sa už osviežite, ale v stánku s občerstvením ešte nie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM