Rôzne

Vyjadrite svoju spokojnosť pomocou emotikonov

Na bratislavskom letisku môžete svoju spokojnosť vyjadriť aj na dámskych a pánskych toaletách v odletovej a príletovej hale.

Ilustračný obrázok k článku Vyjadrite svoju spokojnosť pomocou emotikonov
2
Galéria
Zdroj: Letisko M. R. Štefánika

Pre zlepšenie kvality služieb cestujúcim, ktorí odlietajú z Letiska M. R. Štefánika, alebo naň prileteli, inštalovalo letisko od decembra v budove terminálu spolu šesť prístrojov na meranie spokojnosti cestujúcich. Bratislava24.sk informovala Veronika Ševčíková, hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika.

Vyjadrite svoju spokojnosť

Prostredníctvom emotikonov na elektrických obrazovkách môžu pasažieri vyjadriť spokojnosť s čistotou toaliet, orientáciou na letisku či celkovým dojmom.

Systém MONOBOARD je spätnou väzbou zo strany zákazníkov, ktorí odpovedajú prostredníctvom usmievavých smajlíkov na otázky jednoduchým kliknutím na obrazovke. Celkovo šesť zariadení bolo inštalovaných na letisku na dámskych a pánskych toaletách v odletovej a príletovej hale, pri informačnom pulte a v odletovej časti do krajín Neschengenu.

Na názore záleží

„Záleží nám na názore cestujúcich a chceme služby letiska ešte viac skvalitňovať a aj moderným spôsobom vyhodnocovať. Ak zaznamenáme negatívne hodnotenia od cestujúcich napr. na čistotu toaliet, okamžite zabezpečíme nápravu,“ zdôvodnila inštaláciu zariadení vedúca oddelenia Customer Service Paula Gaďová. „Cestujúci môžu zároveň aj naďalej zasielať svoje podnety, pochvaly či sťažnosti aj na e-mailovú adresu customerservice@bts.aero,“ dodala.

Systém údaje od pasažierov vyhodnocuje prostredníctvom počítačového programu na hodinovej, týždennej či mesačnej báze.

Vyjadrite svoju spokojnosť pomocou emotikonov
2
Galéria
Zdroj: Letisko M. R. Štefánika
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM