Rôzne

Vybite zo seba hnev a stres. V tejto miestnosti môžete zničiť úplne všetko

Určite každý pozná ten stav, kedy by najradšej všetko porozbíjal alebo zničil. Ak si nechcete poškodiť svoj majetok, zavítajte do Besniarne a vyventilujte svoju zlosť.

Ilustračný obrázok k článku Vybite zo seba hnev a stres. V tejto miestnosti môžete zničiť úplne všetko
Zdroj: FB Psycho Service - Besniareň

Máte nervy? V práci sa vám nedarí? Nahneval vás partner či partnerka? Najradšej by ste niečo hodili o stenu alebo rozmlátili na kúsky? Ak ste na väčšinu otázok odpovedali kladne, poradíme vám miesto, kde sa vám zaručene uľaví.

Prvá na Slovensku

Vo svete fungujú miestnosti, nazývané rage rooms alebo anger rooms, už niekoľko rokov. Slúžia na vyventilovanie hnevu, stresu či negatívnej energie. Miestnosť, v ktorej môžete všetko zdemolovať, máme už aj v Bratislave. Volá sa Psycho Service – Besniareň a ide vôbec o prvé takéto miesto na Slovensku.

Besniareň otvorili manželia Hostinovci z Bratislavy v garáži na Odborárskej ulici v Novom Meste. Záujemcovia tam môžu sekerou alebo kladivom rozbiť skriňu, televízor, mobil, zrkadlo, a taktiež hádzať o stenu poháre či taniere.

„Psycho Service – Besniareň odporúča 11 z 10 psychológov a psychiatrov. Je to zaručený spôsob vypustenia zlosti, ukľudnenia vašich emócií, či relaxu pre vašu dušu,“ lákajú na webovej stránke autori tohto netradičného nápadu.

Za jednu demoličnú várku zaplatíte 30 eur. Tá pozostáva z 15 malých vecí (poháre, fľašky..), 2 vecí strednej veľkosti (tlačiareň, skrinka..) a 1 veľkej veci (televízor, skriňa..). Pre bližšie informácie o bratislavskej Besniarni kliknite SEM.

Urobilo to na vás dojem? Neváhajte a vyskúšajte túto netradičnú formu anti-stresovej terapie.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM