Rôzne

Vstúpte do Pinokiovej veľryby, vyskúšajte si Popoluškin koč či sedemmíľové čižmy

Do Bratislavy mieri interaktívna výstava atrakcií z najobľúbenejších rozprávok, vďaka ktorým zažijete všetko to, čo vaši rozprávkoví hrdinovia.

Ilustračný obrázok k článku Vstúpte do Pinokiovej veľryby, vyskúšajte si Popoluškin koč či sedemmíľové čižmy
8
Galéria
Zdroj: Polus City Center

Spomínate si na čarovné večery, kedy vám rodičia na dobrú noc čítali o Aladinovi, ktorému zázračná lampa a lietajúci koberec pomáhali na ceste za láskou, o Popoluške, ktorá sa s pomocou dobrej víly odviezla na bál v ligotavom kočiari či o Pinokiovi a jeho dobrodružstvách?

V rozprávke

Ako deti sme si predstavovali, aké by to bolo, keby sme mohli lietať s Aladinom, previezť sa Popoluškiným kočom, ocitnúť sa v bruchu veľryby, plaviť sa na listovom člne Palculienky či skočiť do králičej nory s Alicou v krajine zázrakov.

Rozprávkové túžby dnešných detí sa už čoskoro stanú skutočnosťou a deti si vyskúšajú na vlastnej koži, aké to je ocitnúť sa v rozprávke! Do Polusu prichádza interaktívna výstava atrakcií z najobľúbenejších rozprávok.

Od 14. februára do 14. marca čaká na veľkých aj malých návštevníkov koč z Popolušky, vydávajúci rôzne zvuky, veľryba z Pinokia, ktorej útrobami sa môžete prechádzať, ihrisko so šmykľavkami z Janka a zázračnej fazuľky, lietajúci koberec, na ktorom sa môžete odfotiť, sezam, otvor sa! s čarovným pokladom, listový čln z Palculienky, zábavné zrkadlá a králičia nora z Alice v krajine zázrakov aj pohybová hra Sedemmíľové čižmy.

Tak čo, do ktorej rozprávky povedú vaše kroky?

Z rozprávky do rozprávky
8
Galéria
Zdroj: Polus City Center
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM