Rôzne

Všimli ste si novinky (nielen) v garáži nákupného centra Eurovea? Potešia najmä vodičov

Nové parkovacie miesta, jednoduchšie parkovanie aj platenie zaň. Eurovea aj naďalej zlepšuje služby zákazníkom.

Ilustračný obrázok k článku Všimli ste si novinky (nielen) v garáži nákupného centra Eurovea? Potešia najmä vodičov
5
Galéria
Zdroj: Eurovea

Každá nová služba, ktorá nám uľahčí parkovanie čo i len trošičku, je vítaná. Svoje o tom vedia vodiči, ktorí denne donekonečna krúžia v garážach nákupných centier, aby našli to posledné miesto, ktoré svieti na informačnej tabuli.

Koniec blúdeniu

Tomu je už koniec. Minimálne v nákupnom centre Eurovea. Po novom vám automat pri vydaní parkovacieho lístka oznámi, kde nájdete voľné parkovacie miesta. Ak je podlažie, na ktorom sa nachádzate, plné, pošle vás o podlažie nižšie. Vy tak ušetríte čas nekonečným blúdením v podzemí.

„Snažíme sa pre zákazníkov vytvárať čo najpohodlnejšie a najpríjemnejšie prostredie. Okrem oznamovania voľných miest v garáži, máme novozavedenú možnosť platby kartou priamo na parkomate, ale aj na rampe pri výjazde,“ Bratislava24.sk informovala Oľga Hammer, PR & Marketing manager nákupného centra Eurovea.

Okrem toho v týchto dňoch pribudlo pri nákupnom centre 140 nových parkovacích miest na vonkajšom parkovisku Olejkárska.

Novinky

„Pre zákazníkov rekonštruujeme na prízemí v budove kina toalety, a tiež foodcourt,“ dodala Hammer. Ak budete mať v týchto dňoch cesto okolo Eurovei, určite sa zastavte na námestí pred nákupným centrom. Tu sú už vianočné trhy otvorené. V decembri je dokonca na pláne aj otvorenie vonkajšieho klziska.

Parkovanie Eurovea
5
Galéria
Zdroj: Eurovea
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM